ten zdrap papiera som si od skoly neschoval, ale mal som tam za tie roky riadne zaujimave poznamky... zlomil triednej ruku (nechtiac), vyhodil slovencinarke veci z okna (chtiac), skrtil spoluziacku, vylieval dievcatam za krk vodu a take bezne veci...
pičoviny z obdobia keď so mnou maximálne trieskala puberta, typu "Na začiatku boli so spolusediacim spútaní policajnými putami a na otázku kde je kľúč odpovedala, že ho zjedla veľryba", alebo "nahlas a nepríčetne sa smiala počas hodiny a ako dôvod uviedla, že je na tabuli prilepená uhorka", momentálne ich dostávam skoro denne ale všetky majú rovnaké znenie "opustila areál školy počas vyučovania za účelom fajčenia "
Najlepšie co som dostal: Váš syn skočil spolužiakovy do brucha. alebo take zvycajne ze rozbil dvere, polamal stolicku, ohadzoval sa desiatou a toaletnym papierom..
toto bol zapis do triednej knihy...(cela trieda) ,,na hodine ziaci krochkali a pokali. citila som sa ako na prasacej farme" ked nam to triedna precitala rehotali sme sa do konca hodiny...
alebo: ,,ziaci zobrali ovladac od dataprojektora a vypinali ho. Neskor mi povedali ze je pokazeny kablik a ja ho mam drzat a ja som ako krava drzala kablik do konca hodiny"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tam sa clovek vyjasil...
Poznámka ako každá iná, došlo však k nej týmto spôsobom:
Mal som v lavici papriku. Neviem odkiaľ sa tam vzala a čo tam robila, ale chytil som ju a zahodil random smerom.
Na hodinu prišla triedna, samozrejme papriku si všimla.
Opýtala sa kto ju tam hodil.
Zdvihol som ruku a oznámil jej že som to bol ja.
vypýtala si žiacku knižku a napísala do nej toto O.o
vieš martin dievcata sa citlivejsie... hej? to som nevedel..
skončili sme 2studenu vojnu nezacneme 3. ?
poskok na pravej nohe
Piatok, choroba, šialenstvo na krku...keď ma tu vykotí, nechajte ma tu ležať a nevolajte nikoho!
alebo: ,,ziaci zobrali ovladac od dataprojektora a vypinali ho. Neskor mi povedali ze je pokazeny kablik a ja ho mam drzat a ja som ako krava drzala kablik do konca hodiny"
FAKT!!!