...ako napríklad Uvnitř mé hlavy? Na ten spôsob,že hrdinovi je ok,potom sa začnú diať nejaké veci a sám nevie čo je realita a čo halucinácia,prípadne môže trpieť nejakou psychickou chorobou
fight club, mechanik, v podstate aj inception (ale to asi nechceš, aj ke´d odporúčam), prekliaty ostrov
mnoho takých filmov je, v podstate vidím isté prvky aj v tí druhí, truman show, memento (dobre, netýka sa to hyperreality ale aj tak, tiež riadne psycho)
odporúčam však filmy v prvom odstavci, tie sú k opisu bližšie
@petushiq18 na tvoje odporucanie som si pozrel "uvnitr me hlavy" a nehnevaj sa bola to pekna pi*ovina.. skoda casu.. decko co dojde z mesta niekde do sveta.. uplne stratena zmatena nedospela.. pica umrncana >_< .. fkt na hlavu postaveny film, sorac :/
@weasley7 nehnevam sa ja som nepísala že by sa mi ten film páčil a že ho odporúčam,ale že niečo na ten štýl nakoľko ten film u mňa nesplnil určité podmienky aby som ho považovala za skvelý,tak som chcela nájsť film kde si len prídem na svoje kedže toto nebolo ono
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mnoho takých filmov je, v podstate vidím isté prvky aj v tí druhí, truman show, memento (dobre, netýka sa to hyperreality ale aj tak, tiež riadne psycho)
odporúčam však filmy v prvom odstavci, tie sú k opisu bližšie
» www.csfd.cz/film/116212-mec...
Sice ziadne halucinacie ale dooost psycho. Aj som si poplakala.
ale ani nadsenie z Total Recall este neopadlo
» www.csfd.cz/film/241476-ben...
ale viac na psychiku je
» www.csfd.cz/film/232359-zka...
ale ten nieje na sposob halucinacii