lavu ruku si total necitim, pravu mam ako tak v poriadku...strasne sa nudim od vtedy tak som len na chvilu prisiel sem....idem pridat zatial moju fotku do albumu zajtra vecer bude aj auta....ja ked som ich videl, ma som dost, ale stastie ze si nic nepametam...
bratranca som mala v base... aj jedného známeho, ale ten sa dajako dostal von, to nechápem dodnes prečo ho pustili... a teraz ide jeden môj známy do basy... ale za takú blbosť že jednému týpkovi rozbil papuľu... to tiež nechápem, ako mu mohli za to dať basu... a potom ešte môj ujo po druhom pokolení by podľa mňa zase basu mal dostať... a nielen podľa mňa, je dosť možné, že čoskoro ho vlastná rodina nechá zavrieť za to všetko čo robí...
kamarat bol no nie uplne v base ale vo vysetrovacke zhruba pol roka.. ale teraz ma podmianku a je to vsetko okaa. a este jeden kamos je v base.. ((( ale len nastastie nie na dlho len koli take bůbosti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ja som polamany, pozasivany, proste trvale nasledky tak neni o com...
len som chcel dodat ze najznamejsie bola na par dny vo vezeni nora mojsejova este vtedy