Akoze so vsetkymi som vzdy vsetko pokazil ale nie som s nikym koho som bral ako kamarata/ku v nejakom nepriatelskom vztahu akurat par kktov z mladosti nemusim no ale to nepovazujem za tento pripad
nie, to čo som si s niekym pokazil malo svoj zmysel a malo by to tak zostať..
s ľuďmi na ktorých mi záležalo som si vždy vzťah napravil pokiaľ sa stala nejaká chyba alebo problém..
čiže nemám záujem sa uzmieriť s nikým s kým som prerušil kontakt
Ale este musim doplnit ze tych ludi co som niekedy v zivote snad mohol povazovat za kamaratov bolo za cely zivot tolko ze keby ich chcem zratat na prstoch ruk a noh tak si musim este vela prstov odrezat
mala som takého kamaráta, s ktorým sme si brutálne rozumeli od prvého dňa, čo sme sa stretli, perfektne sme si sadli, proste, takého človeka stretneš raz za život....no a môj naj kamoš sa rozhodol, že by sme mali spolu chodiť (napriek tomu, že ja som mala frajera), neviem ani čo mu všetko povedal, ale odvtedy je medzi nami také nejaké napätie (lebo stále máme rovnakú partiu a stretávame sa), a aj sa obaja nejako snažíme baviť, ale už to vôbec tak nejako nefunguje, a je to celé zle..... a hrozne moc ma toto mrzí
S mojou dlhorocnou platonickou laskou... aj ked na mna nie je nahnevany, spravala som sa dost neprimerane a prilis davala najavo svoju naklonnost, uz to neni to co to bolo :/
No, pokazili sme si to obaja (ja som občas ako hysterický emák, ona ako totálne vymytý mozog), ale aj taqiem, že sa máme fest radi, len to chce pár dní čas, dozrieť, takže to treba nechať na správny okamih niekedy možno raz v ďalekej budúcnosti... nikdy nič neni nemenné Všetko bude super ako kedysi, len teraz máme v seba priveľa hnevu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
s ľuďmi na ktorých mi záležalo som si vždy vzťah napravil pokiaľ sa stala nejaká chyba alebo problém..
čiže nemám záujem sa uzmieriť s nikým s kým som prerušil kontakt