je celkom zaujímavá. nielen preto, že je zvláštne krásna, ale aj hlas má pekný, a aj keď pôsobí dosť namyslene a arogantne, má podľa mňa celkom slušné šance uspieť. aspoň na maličkom česko-slovenskom hudobnom trhu.
Áno bola to dosť výrazná osoba v superstar , už len kvôli tomu menu...počula som jednu jej pieseň , spievať vie aj keď to nie je môj štýl ale myslím že minimálne tu u nás by mohla uspieť.
má celkom v pohode hlas, čistý, aj keď niektoré vlastnosti jej hlasu sa mi nepáčia, podľa toho, ako som si vypočula aj ďalšie piesne, ale texty má celkom fajn a je v nej niečo originálne, no aj keď je pekná, proste mi na jej prejave niečo nesedí, ale to je len môj názor, a myslím si, že by mala pokračovať v skladaní a stane sa z nej známejšia osobnosť aj za hranica SR . len tak ďalej, veď aj tak už dokázala viac ako tri-štvrtiny aj viac jej rovesníkov
ja neviem,neznášala som ju...ale v poslednej dobe som počula od nej pesničky...a mne sa zdajú dosť dobré...iste má šancu uspieť..ale zaujímalo by ma kde zobrala tolko penazí že nahrala album
no tak som pozrel nejake jej video na youtube a ona to ma kurva zaujimave ze narodila sa vo Svajciarsku .. zila na Aljaske .. potom na Slovensku a ze jej rodina pochadza z Iranu a z USA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a to že vie skladať je podla mna dost velke plus..
no dobre, to, že sa tam dostala, ešte neznamená žiaden úspech.
ok keď si o nej prečítam na zahraničnom portáli, potom ju budem uznávať
zo zaciatku sa mi zdala byt tato pesnicka sracka ..ale neviem..prisla mi ze ma celkom smrnc
aj ked tie divne zvuky v pozadí ma strašne iritujú