..no dobre, jeden dedko robil vo fabrike Svitu, babka niečo s učiteľstvom a postihnutými deťmi. Druhí obaja učitelia ZŠ, prírodopis/chémia, SJ+SJL/ruština.
no a smaminej stará mama v neografii to tam dako nieco s knihami casopisami a tak sa robi lepia knihy atak
no a starý oco dakeho strážnika na želežnici a tosom ho aj dobre zo sesternicou strápnila ked tam bol den otvorenych dveri.. lebo nam raz povedal ze nieekdy tam spáva na stole a jasne ze sa to nesmie
no a ked bol den otvorenych dveri tak ja som tam hovorila pred tými zamestancnami ze kde to spis stary oco na ktorom stole atak D
Jeden dedo bol baník druhý sklár(ale uňho to bolo komplikovanejšie najprv mu dodrbali život nacisti a potom komunisti). Jedna babka bola upratovačka na ZŠ(okrem toho pracovala na poli) a druhá bola strojárka(kreslila výkresy).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a dedko z otcovej strany bol tiež stolár a babka bola nejaký civilný zamestnanec u armády
jedna babka čalunička, druha babka zdravotna sestra
elektrikár, jasne...
Má čakať vlak na ľudí alebo ľudia na vlak?
starký nieco viem ze v strojárňach
no a smaminej stará mama v neografii to tam dako nieco s knihami casopisami a tak sa robi lepia knihy atak
no a starý oco dakeho strážnika na želežnici a tosom ho aj dobre zo sesternicou strápnila ked tam bol den otvorenych dveri.. lebo nam raz povedal ze nieekdy tam spáva na stole a jasne ze sa to nesmie
no a ked bol den otvorenych dveri tak ja som tam hovorila pred tými zamestancnami ze kde to spis stary oco na ktorom stole atak D
veď toto... už som to aj napísala, ale potom prišlo osvietenie... vnútorný hlas... "nerob to, babka z maminej strany je vysoko tajná informácia"...
zdá sa že som narazil na vysoko paranoidný kút Birdz užívateľov
nevadí....túto kolonku si u teba nechám voľnú...
Druhý bol lekár, ale dostal sa predčasne do dôchodku, kedže sa stal závislým na nejakých liekoch, ktoré si sám predpisoval
Jedna babka robila na vlakovej stanici a tá druhá... veru neviem.
nieee ja som v pohode... vieš ako, rodina ma ochráni...
Stará mama number one - Na pošte
Dedo number two - Vojak ako jeho otec a otec jeho otca.
Stará mama number two - neviem
dedko v pivovari, babka na stavbach, ale take kancelarske roboty
a druhi babka a dedko na družstve
Z otcovej strany: Starká lesná robotníčka, upratovačka, pomocníčka v kucyni a starký lesník (poriadny, študovaný) Mal ísť na výšku ale nabuchal starkú
druhá babka - účtovníčka v továrni na limonády
dedko - inštalatér
druhý dedko - pracoval v U.S. Steel Košice, ale neviem, čo presne tam robil