obcas ma dokaze mierne iritovat ich gitarista, Adam D., mnohym skupinam aj ako producent zdegradoval albumy.... ale ked narazas na to, ze Howard je cernoch a tych je v metale malo, tak sa mylis..
@bullet1302 mnohým skupinám ako producent degradoval albumy ? neber to ako útok, ani ako obhajovanie dotyčného pána, ale ako si k takému tvrdeniu prišiel ? len ma to zaujíma
napriklad taky Caliban a ich album Awakening ci uz spominane AILD, nie som si isty ci sa angazoval aj pri An Ocean Between Us, ale zrovna teraz s nimi pracuje na The Powerless Rise, no a mne osobne sa song BEyond Our Suffering natolko nepaci... ide to viac do toho metalu mam taky pocit... neodsudzujem to, ale vsade kam si sadne Dutkiewicz pocut tu zmenu inklinujucu pre mna k horsiemu.. moznoze so mto zobral z toho zleho sudku, lebo hlavne pri Calibanku sa mi ta zmena nepacila a je to dobry producent, samozrejme, len nie vzdy mu to vyjde podla mojich predstav
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Môj top
pretoze parkway drive, august burns red, AILD a KSE rozhodne neboli degradovane..
Fuj
napriklad taky Caliban a ich album Awakening ci uz spominane AILD, nie som si isty ci sa angazoval aj pri An Ocean Between Us, ale zrovna teraz s nimi pracuje na The Powerless Rise, no a mne osobne sa song BEyond Our Suffering natolko nepaci... ide to viac do toho metalu mam taky pocit... neodsudzujem to, ale vsade kam si sadne Dutkiewicz pocut tu zmenu inklinujucu pre mna k horsiemu.. moznoze so mto zobral z toho zleho sudku, lebo hlavne pri Calibanku sa mi ta zmena nepacila a je to dobry producent, samozrejme, len nie vzdy mu to vyjde podla mojich predstav