ako prehlusis bolest? Len vatsou bolestou.. Co je trochu kontraproduktivne v tomto pripade, cize ist klinom proti klinu by som neradil.. Najlepsie je zamilovat sa do seba.. Potom ta nema kto zranit.. A ostatnemu svetu sa uzavriet, vytvorit si svoj vlastny svet a na inych zanevriet... Vybudovat si klasicku averziu voci vsetkym.. Ano, je to rovnako strelene ale sa bezhlavo vrhnut do dalsieho vztahu, ale ucinnejsie, lebo sam seba nezradim a nezranim... A mozem povedat, ze aspon u mna to funguje.. Len treba vediet si vybudovat dostatocny odpor vociolitemu svetu.. Alebo potom chodit zo vztahu do vztahu a ako debil zakazdym doverovat dalsim co aj tak zradia.. Vyber je na tebe.. --aversio--
@indiemichelle mne netreba nič treba sa mi vzchopiť ! ja si to uznám ale toto ma záujima čo budú písať ľudia fakt nenaražám na nikoho lebo toho človeka už mám pass "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
(myslela som tým...nič neexistuje)
zaujimave,že si to založila prave dnes,a nie včera.po,veď vieš
a ak nenaražaš na osobu potom ti netreba liek na "zlomene srdce"
gratulujem.menis stavy dost tak divoko
chod si zapalit,a zaoberaj sa niecim inym