@richardulman no pozrime...ja ti vravím, že som ich Popstar sledovala odkedy sa preslavili,u nas to bolo ako superstar... u nich je to popstar kde nerobia jedneho interpreta ale skupinu...a jednym songom a to je shame sa preslavili... od vtedy som od nich nič nepočula....
@deyna superstar a popstar je dosť podstatný rozdiel, takže neporovnávaj hrušky s jablkami popstar robí Nemecko už asi od roku 2000 alebo 2001 a prvou skupinou, ktorá z tejto castingovej súťaže vznikla bola No Angels a je dá sa povedať zo všetkých týchto skupín najúspešnejšia... Superstar majú Nemci takisto ale pod názvom Deutschland Sucht Den Superstar alebo v skratke DSDS a teraz momentálne tam beží ďalšia séria, ktorá pomaly a isto sa blíži k svojmu záveru... táto nemecká superstar začala trochu neskôr ako Popstar... a ešte taký rozdiel Popstar bola zo začiatku show, ktorú vysielala stanica RTL 2 a v posledných rokoch tieto vysielacie práva získala stanica PRO 7.. kdežto nemecká superstar v ktorej je už od začiatku v porote Dieter Bohlen (ex-Modern Talking) stále funguje na stanici RTL
toľko k tomu rozdielu medzi tou Popstar a Superstar a čo sa týka Monrose, tak ja osobne som si ich nevšimol s tou piesňou Shame, čo bol vlastne prvý singel (vtedy som sa o hudbu nejako nezaujímal) z ich debutového albumu Temptation, ale do povedomia sa mi dostali až tým druhým albumom Strictly Physical, na ktorom sa nachádza aspoň podľa mňa ich najväčší hit Hot Summer, a to nielen doma v Nemecku ale aj v ostatných európskych krajinách a som si viac než istý, že sa to hrávalo aj v našich slovenských rádiach
apropo v druhej polovici minulého roka vydali svoj tretí štúdiový album I Am, menej úspešný ale nachádzajú sa na ňom aj niektoré dobré skladby ako napr. song Strike The Match (autorsky sa na ňom podieľal aj Ryan Tedder z OneRepublic) alebo song Why Not us (autorsky sa tu podieľal aj Guy Chambers, ktorý dlhé roky spolupracoval s Robbie Williamsom)
to len tak pre zaujímavosť, aby si bola v obraze ak by si náhodou chcela spoznať aj nejaké iné songy ako ten spomínaný Shame, čo poznáš
@richardulman že by ja som bola v obraze...to ako si sa tu ty rozpísal o tom, som už dávno vedela aj ja...takže neviem komu si to rozpisoval viem maju aj son Hot summer, lebo v premiere ho spievali na finalnej šou Nemecko hľada topmodelku...ale mne môže byť jedno čo robia, mna taka diskačska hudba nezaujíma, lebo to ani poriadna hudba nieje takže nemusíš mi nejak rozširovať obzory, ktoré už dávno mám
@deyna ani regge nie je poriadna hudba takže tak nemusíš sa tu nafukovať a takto namyslene písať aká si ty vševediaca a že tá hudba, čo robí Monrose je shit... takých ako si ty je tu už dosť veľa a aj oni sú pre mňa shity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
toľko k tomu rozdielu medzi tou Popstar a Superstar a čo sa týka Monrose, tak ja osobne som si ich nevšimol s tou piesňou Shame, čo bol vlastne prvý singel (vtedy som sa o hudbu nejako nezaujímal) z ich debutového albumu Temptation, ale do povedomia sa mi dostali až tým druhým albumom Strictly Physical, na ktorom sa nachádza aspoň podľa mňa ich najväčší hit Hot Summer, a to nielen doma v Nemecku ale aj v ostatných európskych krajinách a som si viac než istý, že sa to hrávalo aj v našich slovenských rádiach
apropo v druhej polovici minulého roka vydali svoj tretí štúdiový album I Am, menej úspešný ale nachádzajú sa na ňom aj niektoré dobré skladby ako napr. song Strike The Match (autorsky sa na ňom podieľal aj Ryan Tedder z OneRepublic) alebo song Why Not us (autorsky sa tu podieľal aj Guy Chambers, ktorý dlhé roky spolupracoval s Robbie Williamsom)
to len tak pre zaujímavosť, aby si bola v obraze ak by si náhodou chcela spoznať aj nejaké iné songy ako ten spomínaný Shame, čo poznáš