Poznáte nejaké dievčenské romány?? Niečo ako v štýle Denník princeznej , Baby v akcii a také? (všetky diely Princeznej Mii už mám)......... potrebujem niečo na čítanie... vopred dik
prečítaj si sériu medzi nami dievčatami možno v knižnici niečo nájdeš..alebo, čo takto ísť na martinus.sk a vybrať si príslušnú sekciu- pre násťročných?
teraz fičí tuším ešte škola noci o tých vaších úpíroch aj tuším upírske denníky, to si skús prečítať, budeš in
alebo skús typické americké dievča aj s pokračovaním to ma napadlo lebo to mám doma ešte z čias minulých
ale inak ani od toho thomasa brezinu to nie je zlé, potom je tuším alica a... to je taká séria a takýchto sérií je vela, aj brezina píše to nejakej sérií, aj by som sa pozrela, lebo som také kupovala sestre ale fakt sa mi nechce
pokial to chceš si kupovať nové, tak to vyrieši ponuka na martinuse, ak nechceš, tak chod do knižnice, tam ti povedia čo všetko majú pre teba
ale inak v tvojom vekusom fičala aj na troch pátračoch, doteraz to všade kúpiš a aj vo väčšine knižníc to majú.. ja som prečítala tuším všetky do nejakej šesťdesiatej časti ale tak to nie je presne dievčenské, ale to je detektívka pre tvoj vek
poradím ti ságu od Virginie Andrews, (kvety v podkroví, lupene vo vetre, budú aj tŕne, ovocie minulosti, záhrada tieňov) nedávno som to čítala a je to neskutočne krásny a dojímavy pribeh určite by ťa to bavilo čítať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
teraz fičí tuším ešte škola noci o tých vaších úpíroch aj tuším upírske denníky, to si skús prečítať, budeš in
alebo skús typické americké dievča aj s pokračovaním to ma napadlo lebo to mám doma ešte z čias minulých
pokial to chceš si kupovať nové, tak to vyrieši ponuka na martinuse, ak nechceš, tak chod do knižnice, tam ti povedia čo všetko majú pre teba
ale inak v tvojom vekusom fičala aj na troch pátračoch, doteraz to všade kúpiš a aj vo väčšine knižníc to majú.. ja som prečítala tuším všetky do nejakej šesťdesiatej časti ale tak to nie je presne dievčenské, ale to je detektívka pre tvoj vek
medzi nami dievcatami, alica a..., putovne dzinsy, typicek americke dievca. ja som mala rada aj brezinu a jeho sedem labiek za Penny