sacharidové vlny + denne kardio 40min , 8km/h rýchlosť. Dodržiavať tep 120. Ak máš slabú imunitu behaj na páse vo fitku. Ak nedokážeš držať sachrové vlny, zredukuj prijem sacharidov alebo jedz zeleninu. Sachre uplne nevylučuj.
@miuska13 Blbosť. Trúfam si tvrdiť, že 60% zo všetkých žien NEPOTREBUJE schudnúť, pretože sú skvelé také aké sú. To len vy stále trpíte nejakou utkvelou predstavou, že ste tučné, pri sebe, mohútne, že máte veľké stehná, boky atď. A čo chcete preboha? Byť vyziabnuté na kosť? Šak klíďo píďo ne?
AK chceš schudnúť, tak tie ABS cviky, ktoré ti už poslali vyššie a ešte ranný beh na prázdny žalúdok, ale to pochybujem, že sa ti bude chcieť ja som si zvykol až po mesiaci
@hoperpohroma Áno, len mnohokrát ženy vyzerajú už vo svojej podstate skvele a človek sa len ide počudovať tomu, čo na sebe tieto ženy ešte chcú vlastne zlepšovať...v extrémnejších prípadoch to môže viesť k anorexií alebo psychickým poruchám ako BDD. Ale tak iste, zasa zdravá a primeraná starostlivosť o seba a o svoje telo nie je na škodu takže v pohode
3mesiace si cvičila a to len tak "z brucha" alebo si si pozrela aj nejaké tie cvičebné plány ? Ked človek posilňuje celé telo,vtedy chudne,nie že teraz budeš cvičiť len jedinu partiu nebudeš mať ani stravu upravenú..jasné,že sa nič nezlepší. Ja keď som začala cvičiť tak už po mesiaci aj menej som videla výsledky a váha mi nešla nejako rapídne dole-lebo som naberala svaly. Ale stravu som mala striktnú,nič naviac a nič menej.
Brucho je problém,lebo si na jeden cvik rýchlo zvykne. Treba striedať cviky aj intenzitu. Je zbytočné teraz robiť 500 brušákov jasné,že to nebude mať taký efekt ako chceš. Vyskúšala som si na sebe.
Samozrejme záleží aj od toho aký má človek metabolizmus. Ak sa človek chce niekam dostať,neviem,moja rada len,že by si mal naštudovať niečo aj o cvičení aj o strave. Nie sa len prežierať a ptm dobre že nie za týždeň sa vrátiť k "normálu" alebo nebodaj lepšiemu telu.
a pre baby..to už je dalšia vec,že vela dievčat/žien sa bojí,že ked začne komplexne cvičiť,že začne enormne naberať svaly a pritom to je celá veda. A nejde to tak lahko.
@chanteuse ja som cvicila 15minutove video na youtube skoro kazdy vecer, stravu som neupravovala lebo nie kazdy si to moze dovolit. tym ze som nabrala 5kg a postava sa mi nezmenila je mi jasne ze to islo do svalov, ale co z toho, ked nie su vidiet.. proste cvicit posilnovacie cviky na chudnutie je picovina, na to treba kardio.. su ludia co maju fajn metabolizmus a staci im kazdy maly pohyb aby schudli, ale ja medzi nich nepatrim, ja musim robit cielene kardio na chudnutie, proste posilnovanie mi nepomaha.
teraz asi 2-3 tyzdne beham po veceroch vyse km a ano, teraz som uz schudla. nie z prijebanych brusnych cvikov, ale z behania. a bez upravy stravy.
Tak..možno bude znieť moja rada divne, ale: Ak máš veľké brucho, necvič veľa brušných cvikov! Kamarát to takto robil a s výsledkom nebol vôbec spokojný..Vycvičil si svaly, po ktorých tak túžil, ale čo je horšie: pod tukom, takže brucho bolo ťažšie a aj na pohľad vyzeralo väčšie. Odporúčam najprv zhodiť nejaké to kilo a až potom si spevni svoje brucho brušákmi! Mne na schudnutie veľmi pomohol beh...
A cvičila si len to jedno 3mesiace,ved o tom hovorím.
Hej lebo cvičíš komplexne.. metabolizmus sa zrýchluje cvičením. A na to aby sa mala stravu upravenú ani nepotrebuješ nejaké závratné financie,vačšina ludí zaplatí ovela viac za obedy v škole/meste a za Mc Donald. Kto chce nájde si sposob,kto nie výhovorku. Ale držím palce a peace
cvicila som cviky na brucho, a na co som mala cvicit, sak svalnate ramena nechcem O______o
predstav si ze ja si jedlo nekupujem. keby som si kupovala jedlo, nemala by som si za co kupovat oblecenie. tak mi povedz ako z nuloveho kapitalu upravis stravu. precestujem denne 4 hodiny, prichadzam domov vecer, mama este neskorej, vari raz do tyzdna. tak mi tu nemudruj do upravy stravy. chudnutie je moja priorita a robim pre to co najviac ako mozem, keby sa toto dalo, uz to davno spravim.
A ešte jedna rada, ak chceš schudnúť z brušnej oblasti, podarí sa ti to rýchlejšie, ak si pri behaní alebo cvičení dáš na brucho sáčok..Ak by si si chcela stenčiť stehná, tak daj sáčky na stehná atď. Funguje to na princípe, že na časti tela so sáčkom sa budeš viac potiť, a aj schudneš rýchlejšie..Kamarátke to odporúčal tréner a pomohlo to..
@kosay v princípe je to jedno ale ja mám skúsenosti len s behom. Je to najprirodzenejší pohyb. To čo som napísal platí pre beh , nie pre bicykel. Za týždeň som dal týmto štýlom 2kg dole. No musíš dodržiavať stravu, bez toho to nejde.
Ja vravím,že si cvičila jeden cvik,alebo jednu seriu cvikov dokola -brucho si zvyklo.
Ako keby mám čakať kým mi niekto navarí tak toho by som sa ani nedočkala. Sama už vieš ako to máš,nevieš ako to mám ja,len vravím,že vždy sa dá nájsť cesta..a že by možno nebolo zlé si niečo naštudovať o tom ked už. Bola to len rada,nie útok.
@chanteuse obcas si varim, ale rovnako ako mama, nemam cas + doma nemame potraviny + obchod je niekolko km od ruky a ja nemozem ani soferovat. lahko sa hovori, ked si to nezazijes
prepac ze som podrazdena, ale strasne nenavidim ked mi niekto mudruje do niecoho do coho nevidi
Pohode. ja len vravím,a že to tiež nemám bohvieako lahké. Ale dá sa to a ked nie hned tak neskor..Po čase sa mi to podarilo hlavne po tom ako som odišla z domu,tipujem,že vek máš reálny.. lepšie začínať pomaly,ale isto ako sa uvedomiť v 40tich..
Som len radila v podstate -nie nárazovo niečo robiť..ale,že si držať zdravý životný štýl a nie na pár mesiacov ani na rok. Ale na celý život..ale to už je skor taká osveta do sveta
Nerozumiem ved jedz tolko aby si nepribral nie? KRISTE PANE LUDIA SPAMATAJTE SA ... to preto lebo su vianoce sa musite nadzgavat jak prasce ? ved si daj, ale neprezieraj sa. Nepriberies. Alebo sa chod korculovat, lyzovat, sankovat, boardovat.... gulovat alebo cojaviem co. Nech mas aspon nejaky pohyb k tomu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
aj mne ini hovoria ze mam super postavu ale ja na nej ten tuk vidim a citim, vadi mi a nebudem spokojna dokial nebude
@firestorm to nie je z komara somara. je to pocit zeny zo samej seba co v konecnom dosledku ovplyvnuje aj jej vyzarovanie co je dost podstatne
!
Po novom roku začneme cvičiť
PS: a nepočúvaj hoperp..... trepe tu na 2 na 3
3mesiace si cvičila a to len tak "z brucha" alebo si si pozrela aj nejaké tie cvičebné plány ? Ked človek posilňuje celé telo,vtedy chudne,nie že teraz budeš cvičiť len jedinu partiu nebudeš mať ani stravu upravenú..jasné,že sa nič nezlepší. Ja keď som začala cvičiť tak už po mesiaci aj menej som videla výsledky a váha mi nešla nejako rapídne dole-lebo som naberala svaly. Ale stravu som mala striktnú,nič naviac a nič menej.
Samozrejme záleží aj od toho aký má človek metabolizmus. Ak sa človek chce niekam dostať,neviem,moja rada len,že by si mal naštudovať niečo aj o cvičení aj o strave. Nie sa len prežierať a ptm dobre že nie za týždeň sa vrátiť k "normálu" alebo nebodaj lepšiemu telu.
a pre baby..to už je dalšia vec,že vela dievčat/žien sa bojí,že ked začne komplexne cvičiť,že začne enormne naberať svaly a pritom to je celá veda. A nejde to tak lahko.
teraz asi 2-3 tyzdne beham po veceroch vyse km a ano, teraz som uz schudla. nie z prijebanych brusnych cvikov, ale z behania. a bez upravy stravy.
A cvičila si len to jedno 3mesiace,ved o tom hovorím.
Hej lebo cvičíš komplexne.. metabolizmus sa zrýchluje cvičením. A na to aby sa mala stravu upravenú ani nepotrebuješ nejaké závratné financie,vačšina ludí zaplatí ovela viac za obedy v škole/meste a za Mc Donald. Kto chce nájde si sposob,kto nie výhovorku. Ale držím palce a peace
cvicila som cviky na brucho, a na co som mala cvicit, sak svalnate ramena nechcem O______o
predstav si ze ja si jedlo nekupujem. keby som si kupovala jedlo, nemala by som si za co kupovat oblecenie. tak mi povedz ako z nuloveho kapitalu upravis stravu. precestujem denne 4 hodiny, prichadzam domov vecer, mama este neskorej, vari raz do tyzdna. tak mi tu nemudruj do upravy stravy. chudnutie je moja priorita a robim pre to co najviac ako mozem, keby sa toto dalo, uz to davno spravim.
Ja vravím,že si cvičila jeden cvik,alebo jednu seriu cvikov dokola -brucho si zvyklo.
Ako keby mám čakať kým mi niekto navarí tak toho by som sa ani nedočkala. Sama už vieš ako to máš,nevieš ako to mám ja,len vravím,že vždy sa dá nájsť cesta..a že by možno nebolo zlé si niečo naštudovať o tom ked už. Bola to len rada,nie útok.
prepac ze som podrazdena, ale strasne nenavidim ked mi niekto mudruje do niecoho do coho nevidi
Pohode. ja len vravím,a že to tiež nemám bohvieako lahké. Ale dá sa to a ked nie hned tak neskor..Po čase sa mi to podarilo hlavne po tom ako som odišla z domu,tipujem,že vek máš reálny.. lepšie začínať pomaly,ale isto ako sa uvedomiť v 40tich..
Som len radila v podstate -nie nárazovo niečo robiť..ale,že si držať zdravý životný štýl a nie na pár mesiacov ani na rok. Ale na celý život..ale to už je skor taká osveta do sveta
Prepáč..a pekné sviatky teda no
A, Jesť každé 3 hodiny, primerane, nehladovať!
B, Piť čistú nebublinkovú vodu( stolovú)
C, Cvičiť
D, Vynechať Cukor(úplne)
E, Málo soliť
F, Jesť čo najpomalšie, dôkladne žuť
G, Spozorovať nutkanie(počkať a tak konať)
H, Jesť v kľude, najlepšie v kuchyni
I, Nebať sa chýb, ak nastane nič sa nedeje pokračuje sa ďalej v dodržiavaní týchto bodov