Kamarátka sa neskutočne bojí holubov až je to vtipné,ale ona trpí :d dokáže urobiť cirkus medzi ľuďmi,ktorí netušia čo jej je..Len kričí,že pomóc pomóc on ma sleduje
A neviete niekto náhodou, prosím, ako sa volá taká úchylka, že rád a často ohmatávam látky? Rád skúšam, ako látka šuští medzi prstami, alebo skúšam jej štruktúru, aký zvuk to vydá, aká je hrubá, jemná a pod.
Niektorým ľuďom sa to zdá smiešne, lebo sa s niekým rozprávam a odrazu tomu človeku chytím rukáv, alebo kúsok oblečenia medzi ukazovák a palec a skrátka musím tú látku pošúchať!
A ešte si po každom jednom inom úkone umývam ruky Neviem kedy som k tomu prišiel, ale ak sa napríklad idem napiť, medzitým, ako sedím pri notebooku, tak po napití si idem umyť ruky a až potom si sadnem opäť k notebooku A tak to mám skoro so všetkým Nie je to choré?
dendrofilia haaa haaa ta toto nema chybuuu si predstavte že vas buduci syn alebo dcera si robi dobre na ploche pc na ktorom ma obrazok stromu ta toto čoje ja by som sa pošikal asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Neráta sa to ak každý večer pred tým ako idem spať zasvietim a pozriem sa pod posteľ či tam nie je bubák?
Je to šialené, ale je to fakt..
@1 bleee (blee)
Niektorým ľuďom sa to zdá smiešne, lebo sa s niekým rozprávam a odrazu tomu človeku chytím rukáv, alebo kúsok oblečenia medzi ukazovák a palec a skrátka musím tú látku pošúchať!
A ešte si po každom jednom inom úkone umývam ruky Neviem kedy som k tomu prišiel, ale ak sa napríklad idem napiť, medzitým, ako sedím pri notebooku, tak po napití si idem umyť ruky a až potom si sadnem opäť k notebooku A tak to mám skoro so všetkým Nie je to choré?