Myslím si, síce že je nejaká pravdepodobnosť, že takéto osoby existujú, ale pravdepodobnosť že práve tu na takejto malej vzorke ich niekto stretol je veľmi malá.
Je ich málo lebo Brativčania zvyknú chodiť do zahraničia a do Tatier na dovolenky a výlety. Možno vyššia by bola u chudobných ľudí z naozaj veľkých miest, ktorý majú vo svojej mestskej časti všetko čo potrebujú a zároveň nechodia na dovolenky. Počula som dokonca, že kopa Moskovčanov nikdy nebola ani na Červenom námestí.
Zas az take velkomesto Bratislava nie je aby jeho obyvatelia nikdy neboli inde a hlavne ked su dost blizko v okoli male mesta no ale mozno sa niekto taky najde sak preco nie, raz som videl dokument o nejakom portugalskom pastierovi co byval ale 30 km od mora v horach a povedal ze ho to nezaujima a nikdy pri mori nebol
@kakofonicka no sak jasne ale su ludia aj v takych podmienkach co si nemozu dovolit ist nikam s detmi urcite aj v BA a aj zdravotne problemy k tomu mozu prispiet dost a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je ich málo lebo Brativčania zvyknú chodiť do zahraničia a do Tatier na dovolenky a výlety. Možno vyššia by bola u chudobných ľudí z naozaj veľkých miest, ktorý majú vo svojej mestskej časti všetko čo potrebujú a zároveň nechodia na dovolenky. Počula som dokonca, že kopa Moskovčanov nikdy nebola ani na Červenom námestí.