nie nie ziadna komercna sracka...a originalne y bolo, keby to nebolo po anglicky, takze ti vrelo odporucam Giorgos Tsalikis - Sta pliktra tou kormiou sou
si to pozri na youtube a potom daj vediet ako sa ti to pacilo
@30 na greckej hudbe ficim uz takmer 5 rokov a je toho strasne vela co by som mohol odporucit a nie len do tejto temy..ale aj z inych zanrov, ze tanecna hudba alebo hip-hop
skoda, ze nevies o com sa tam spieva, lebo je to fakt krasne, mne pri tych dvoch a este pri par dalsich pesnickach beha mraz po chrbte
@31 Vies co.. ak mozem, tak ja Ti napisem TS, a mi das zopar tipov asi aj z inych zanrov
A mas pravdu.. Sice neviem o com tam presne spievaju../tak par slovicok mozno/..ale len ta melodia je sama o seba taka nadherna, ze mi tiez az mraz z toho "beha po chrbte" ...
no ja by som odporucala linkin park-valentine's day, evanescence-good enough, system of a down-lonely day, anastacia-everything burns, coldplay-violet hill, glen hansard & marketa irglova-falling slowly...asi tak
Imogen heap - Speeding cars Rednex- wish you were here John Lennon- Imagin Michal David- Pár pžátel Palo Habera- Boli sme raz milovaný Elán- Mám kým nemám Dna a Zdenka Predná- MY .... A tak ďalej a tak ďalej... Mám pokračovať?
Také mám najradšej, a na dlhé zoznamy momentálne nemám chuť, ale je to veľká časť notoricky známej tvorby Evanescence , najmä veci ako Hello, My Immortal a pod., ale už sú mierne obohraté, a tak ich iste poznáš, no toto je to, čo ma pri tom ,,smutné a pekné zároveň" napadá ako prvé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
samozrejme ze nevim o com spieva .. ale dala som to ja do videa s kamoskami a vyznelo to pekne
neskutocne lepsie neš pou van dyk
si to pozri na youtube a potom daj vediet ako sa ti to pacilo
a ked sa ti chce tak si pusti este napriklad Mixalis Xatzigiannis - To party
k téme- záleží k čomu ju chceš konkretné, ja len prihodím čo som už dnes spomínal Kwoon - I lived on the moon
skoda, ze nevies o com sa tam spieva, lebo je to fakt krasne, mne pri tych dvoch a este pri par dalsich pesnickach beha mraz po chrbte
A mas pravdu.. Sice neviem o com tam presne spievaju../tak par slovicok mozno/..ale len ta melodia je sama o seba taka nadherna, ze mi tiez az mraz z toho "beha po chrbte" ...
Soulmate never dies..
White Skull - terible Slaughtar
alebo nejaký rockový riťolep. napríklad ten november rain nieje zlý nápad
scorpions - white dove
metallica - the unforgiven I