Poznate niekdo tento klip? hladam k nemu pesnicku...
caute. pls nevie niekdo z vas ako sa vola jedna pesnicka? je tost stara a v klipe takali taku velku skaredu bistu, z auta vypadavali lopticky, bolo tam veeelke koleso od biku a myslim ze si tam do kola hadzali loptu. neviete niekdo?
@bunniska pohoda..aj nabudúce rád pomožem..ale tak priznaj, že z toho popisu sa nedá veľa vyčítať..
to je to isté jak keby som ja napísal: ide o taký klip, kde týpek je v lese, je ranený a "niečo" ho naháňa, potom sa zjaví na opustenej benzínke..a nakoniec ho ošetrujú v sanitke..vieš o čo ide??..nie!!..
@cabicabi brrr to je horor nie klip! to bol taky rock a asi z 80 - 90tich rokov. asi ten klip ani nepoznas. ale ked niekdo vedel niekomu pomoct podla toho ze v klipe tancuje hot - dog a ani tam nebol tak neviem preco toto nestaci!
@galinka dikes toto to bolo! boze pink floyd a tatko mi furt hustil ze to je na 100% od led zeppelin! diky! moc moc diky! podla coho si to vedela ked mam zly opis? :o
@bunniska Keď si spomenula zvony, že je pomalá a že je z 80tych - 90tych rokov, spomenula som si ja na túto pesničku, našla som k nej klip a za použitia fantázie mi do toho klipu ten tvoj zvláštny opis viac-menej sedel...
@galinka ma potom trklo jak sa tu niektory stazovali ze by to niekomu mohlo zapnut podla tych zvonov! som vedela ze ako to niekdo pozna trkne mu to. tak ale ta skareda bista tam je nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
to je to isté jak keby som ja napísal: ide o taký klip, kde týpek je v lese, je ranený a "niečo" ho naháňa, potom sa zjaví na opustenej benzínke..a nakoniec ho ošetrujú v sanitke..vieš o čo ide??..nie!!..
peace
@sasi2680 aspon ze sa ti to lubilo!
@mumford tak bola vyzerala ako mazart. diky moooc!
@cabicabi som lepšia než Teodora!
@filipkoo ja som vedela ze ak to niekdo pozna tak ho trknu tie zvony!
@galinka aha sorry. tak to sa potom tazko hlada ked bista nieje bista ale busta. :/
@ agrobrat no to ja si raz toto zaspievam, prisahám