Poznáte niekoho, kto bol nezvestný a potom sa našiel? Ako sa to vysvetlilo?
Poznáte niekoho, kto bol vyhlásený za nezvestného / nezvestnú čo i len na jeden deň ale je nažive? Čo sa stalo? Ako vysvetlili svoju nezvestnosť? Aký bol dôvod ich zmiznutia?
jj, určite viacero prípadov ale spomínam si len na jeden nedávny -> týpek je hrozný partyman, stále chlastá a fetuje a občas zmizne na trojdňový až týždňový záťah a nedá o sebe vedieť a rodina a okolie ho dobre poznajú, ale proste keď sa dlhšie neozýval, nechceli nič podceniť a nahlásili ho a nakoniec sa ukázalo, že naozaj iba niekde kalil a pozabudol sa
Môj ujo kedysi bol aj hladaný interpolom, no potom sa po rokoch ukázal. Ďalej to už nebudem rozvádzať, no nebol na tom dobre posledné roky a keby sa oňho nepostaráme, tak by bol už možno mŕtvy, ani vlastná dcéra, moja sesternica oňho nemala záujem. Teraz je v jednom zariadení a starajú sa oňho.
A ja som bola tiež raz nezvestná jednu noc, keď som utiekla na hotel išla som len von na bajku a potom som sa už nevrátila domov, lebo som bola na všetkých a všetko nasraná.
ano, dopadlo to šťastne, ale neviem, čo je s tym človekom teraz... on bol nezvestny,lebo ušiel a chcel sa zabit a potom ho našli a mamka bola rada, ale naozaj neviem viac
Moja spolužiačka zo základky, ušla z domu, keď chodila na strednú aj s nejakou jej kamoškou, tuším ušli za nejakým chlapom, predchádzali tomu hrozne divne videa na YouTube, a bolo to aj v telke, rodičia tam plakali a prosili ich nech sa vrátia.. Asi po týždni-dvoch sa vrátili domov
Kamarátka usla z domu, lebo chcela mačku a my sme ju mali skrývať ako kamarátky pred rodicmi Ale nenahlasili to nikam, všetko sa vyriesilo a dostala kocúra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov