Poznáte niekoho, kto má rovnaké meno aj priezvisko ako vy? :D
osobne nepoznám, ale tak napr. u lekára v zozname majú viacej takých dievčat, čo sa volajú ako ja alebo aj keď dám do gúglu, tak mi vyhodí také osoby ako ste na tom vy?
hej na základnej jedna taká bola ... pixa jedna ... mi na škole robila hanbu, bo ja som mala vždy jednotky a ju furt hlásili v rozhlase, že prepadáva, potom som mala nervy, bo každý si nás mýlil
minule sa mi ozvala na fuckbooku nejaká barbínka, celá natešená že máme rovnaké meno :Đ
a inak u nas som na cintoríne našla keď som mala asi 8 rokov malý pomník s mojím menom...to dievčatko žilo 1 deň, vtedy to bolo pre mňa veľmi deprimujúce....ale teraz ho ani zaboha nevem najst :Đ
Vdaka ujovi @n0win0u-i (dokelu ako sa ten tvoj nick skloňuje? som zistila, že mám menovkyňu To bol iný šok (nie v tom, že mám menovkyňu), ked som sa N zverila s mestom, v ktorom žije moja babka a s menom mojej babky a on na mňa vybafol, či náhodou nepoznám "seba"
osobne nie, ale každy kto ma na slovensku take priezvisko ako ja je nejakym sposobom nasa roidna... a toto je nejaka teta mojho otca ci co z neviem kolkeho kolena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a tiež tak,u lekára vidím,či google
No a pokial FB neklamal (ale myslim ze klamal) tak este jedno dievca z Anglicka ma take priezvysko ako ja.
Len mojho otca a jeho deda a jeho deda deda...oni maju ze Emanuel Noga...
jeden chodí aj na tú istú školu na ten istý odbor,len o ročník vyššie
tí zvyšní dvaja majú len spoločného známeho so mnou...
a inak u nas som na cintoríne našla keď som mala asi 8 rokov malý pomník s mojím menom...to dievčatko žilo 1 deň, vtedy to bolo pre mňa veľmi deprimujúce....ale teraz ho ani zaboha nevem najst :Đ
ale bolo by zaujímavé mať takého človeka v triede
ale je v krajine ešte jedna rodina s rovnakým priezviskom......
a našla som ženu, ktorá sa volá ako ja, ak by som používala krstné a nie civilné meno, ktoré mám poslovenčené.........
8)
(pff.... to je slovo "ojedinelé" - ešte som ho nidky nepísala )
a volam Theodoulides takze myslim ze tym sa toho vela vysvetluje