ja som ich nenosila kvoli nejakemu vyznamu ako je napisane v @6 ale preto, lebo sa mi to proste pacilo a dobre nosilo ... nie kazdy kto ich nosi ich nosi kvoli nejakemu zoznamu vyznamov, ktore ste stiahli nekde na nete ...
@8 Čo si pamätám, tak u nás to nosila kopa deciek len preto, že to bolo ako príloha v časákoch, ako už bolo spomenuté a mnohí ani nevedeli, či a čo to niečo znamená. Však to aj tak nosia skôr len decká.
Sorry ludia ale ked uvidite desatrocneho chlapceka s modrym naramkom pomyslite si ze to ma rad do analu? Mam pocit ze moje iq pri tejto teme zase kleslo
nepoznala som, kukla som čo to je ... jednak, je to otrasne škaredé ... a potom ... súhlasím s @wewo -m ... ten význam je v konečnom stále ľahké dievča, tak čo ...
poznám to a páči sa mi to ako doplnok..ten význam toho sa mi nepáči vôbec ale vzhľadom na to že takéto s prepáčením chujoviny ignorujem v najbližšej dobe si kúpim taký
...boli časy keď som mala tieto náramky vo všetkých farbách ale ani vo sne by ma nenapadlo že raz začnú byť nimi deti zneužívané napríklad na sex , podľa mňa je to choré , ja osobne som tie náramky brala iba ako módny doplnok ...
a kde sa dajú také náramky kúpiť? nechcem ich preto že čo znamenajú ale sú pekné prosím napíšte mi na pokec môj nick je blackberry998 prosím zvyte sa dakujem
ahojte prosim ak je tu niekto z popradu. len by som chcela vediet ci aj tu sa daju tie naramky niekde kupit. ak by niekto vedel prosiiiiiiiim napiste mi na nick Denqqa. dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
130 komentov
Black - the wearer will have regular "missionary" sex
Blue - indicates oral sex performed on a guy
Clear - indicates a willingness to do anything the snapper wants
Green - indicates that oral sex can be performed on a girl
Glittery Blue - is willing to perform anal sex
Glittery Clear - wearer will let the snappee "feel up" or touch any body part
Glittery Green - the wearer is willing to "69"
Glittery Pink - willing to "flash" a body part
Glittery Purple - willing to French kiss
Glittery Yellow - indicates kissing and hugging is acceptable
Yellow - wearer is willing to hug
Pink - wearer is willing to give a hickey
Orange - wearer is willing to kiss
Purple - wearer is willing to kiss a partner of either sex
Red - wearer is willing to perform a lap dance
White - wearer will flash what they have < huh?
Tento druh som poznal najprv od Nike, ked vyrabalo seriu STAND UP - SPEAK UP
a potom sa zacali nosit uz so vselijakymi popismi ...
neviem aky debilko vymyslel taku chujovinu ze podla farieb a naramky... rovno nech si to napise na celo bude to lepsie lahsie
[/IMG]