blackbooks je naprosto úžasný seriál .. miluju každý jeho díl .. a znám je nazpaměť .. ještě můžu doporučit Moster - sice to není seriál, ale je tam Dylan .. jinak mě stejně jako blackbooks bere IT crowd ale to je klasika léty prověřená ..
@whataboutsusan a čo je Black Books ak nie sitcom? Red Dwarf je tiež sitcom.... (ok dá sa to nazvať aj britcom, ale to je len podmnožina sitcomov)...
Lietajúci cirkus M. Pythona je niečo iné, to je skečová show pozostávajúca so skečou. Snažil som sa v minulosti napísať scenár pre Maya, keď chceli Markíze robiť jednu Skeč šou, ktorá sa nakoniec nerealizovala, ale viem presne čo bolo v pokynoch na skečovú šou a Lietajúci cirkus k tomu má blízko.
@whataboutsusan ale zaujímalo by ma, ako by si charakterizovala Black Books, keď to nie je sitcom. Mimochodom samotná BBC (ktorá to natočila) má na svojej stránke » www.bbc.co.uk/dna/h2g2/A70781... ako sitcom citujem:
"Black Books is a sitcom set in a grubby second hand bookshop, run by the permanently drunk, eccentric Irishman, Bernard Black, who is helped by his long-suffering assistant Manny and his oldest friend Fran."
@3mm ako urcite si stiahni dylanove stand-upy ... a sice Monster 2004, Like totaly 2006, What is it 2009, potom film Run fatboy run (Maratón lásky) a Shaun of a death (súmrak mŕtvych)
dalej mal dylan este jeden sitcom ... ale ten zhanam volal sa How do you want me? ... je starsi ako black books ... ale je dobry .. na youtube ze zopar casti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Celkom nerozumiem slovíčku ,,podobné". Bernard je len jeden
IT Crowd je geniálne.
Z iných seriálov... Neviem, mne ten humor niečím okrajovo pripomína napr. Family Guy.
Inak podobne serialy...hmmm Red Dwarf ?
Doporucovala by som Monthy Pythonovcov si popozerat Zivot Briana je skvely a maju ich kopu
Lietajúci cirkus M. Pythona je niečo iné, to je skečová show pozostávajúca so skečou. Snažil som sa v minulosti napísať scenár pre Maya, keď chceli Markíze robiť jednu Skeč šou, ktorá sa nakoniec nerealizovala, ale viem presne čo bolo v pokynoch na skečovú šou a Lietajúci cirkus k tomu má blízko.
"Black Books is a sitcom set in a grubby second hand bookshop, run by the permanently drunk, eccentric Irishman, Bernard Black, who is helped by his long-suffering assistant Manny and his oldest friend Fran."
dalej mal dylan este jeden sitcom ... ale ten zhanam volal sa How do you want me? ... je starsi ako black books ... ale je dobry .. na youtube ze zopar casti