Velmi sa mi paci , ma len jendu chybu... je to natocene podla knihy ze ?... mne sa nezda... MOHLI to zrobit viac podla knihy.. vyber hercov co ja viem.. hodi s ami tam akurat Damon, Caroline
Ani Elena ani Stefan sa mi tam nehodia.. Stefam pripomina Edwarda Cullena,... inak super serial
videla som inak pár dielov, ale čumela som na to len kvôli tomu fešnému hercovi čo tam hrala takého toho kúl upíra (nie toho čo bol taký hranatý a písal si denník, ten bol bllargh)
@emmka98765 oni sa tými knihami len inšpirovali, je to akurát tak podľa toho prvého dielu, inak nič viac.
A áno, TVD poznám, pravidelne to sledujem a vždy sa teším na nový diel. Je to celkom zaujímavé, vždy doplnené fajn hudbou. Najskôr som to moc pozerať nechcela, pretože som sa bála, že to bude rovnaké ako Twilight. Ale som rada, že som to začala pozerať, akurát na to, že pomaly aj okolo TVDčka začína byť taký rozruch ako okolo Twilightu, čo mi celý seriál akurát tak znechucuje...
..heh...si robíte srandu ...knihy..čítať jedna radosť a seriál ani nehovorím ...vidíte jednu časť a hneď chcete ďalšiu ..kamoška zmákla celú sériu sa 3 dni ...a to mi hovorila, že to už nechcela pozerať lebo stále pri tom revala
@ena233 to tu je napísané, že Stefan, náš Števko sa podobá na Edwarda???? to čo je za blbosť....on je iný ...je krajší ...a má dokonca aj viac sexy hlas ..waaaa ...I LOVE TV smiley:...a aj teba @ena233 sestra moja
milujem ten seriáál ja nevydržím do septembra.. zo začiatku som to pozerala len kvôli Damonkovi ale potom ma to úplne chytilo proste ja som úplny maniak.. najlepší seriál na svete... Damon proste nemá chybu a ten koniec bol taký dojííííííííímavý som dva dni revala ja nevydržíííííííím... TEAM DAMON
poznááám a posledný diel bol úžasný.. keď katherine odsekla Johnovi tie prsty. juuuj .. D Hello John. Goodbay John.. alebo v 21. damonove "ding ding ding" nemalo chybu... juuj no supeer..úúžo
apropo toto je niečo iné ako Twilight a podobné filmy..
ak niekto videl Moonlight tak je niečo na takej úrovni...to znamená že omnoho kvalitnejšie a má to aj nejakú tú pointu a súú tam herci na ktorých sa dá aj pozerať
jooooj Damonko moj krasnyy...myslim ze keby tam ani nebol Damon tajk by ma to asi tak nebavilo. jooj ten chalan ma smrnc a tie jeho hlasky D ding ding ding alebo v siestom dieli ten tanec s vickiee joooj.. vicki tam skakala v tych gatkach ako na pruzine a damonko tak elegantne krutil bokmi D milujem ten serial!! D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ani Elena ani Stefan sa mi tam nehodia.. Stefam pripomina Edwarda Cullena,... inak super serial
videla som inak pár dielov, ale čumela som na to len kvôli tomu fešnému hercovi čo tam hrala takého toho kúl upíra (nie toho čo bol taký hranatý a písal si denník, ten bol bllargh)
A áno, TVD poznám, pravidelne to sledujem a vždy sa teším na nový diel. Je to celkom zaujímavé, vždy doplnené fajn hudbou. Najskôr som to moc pozerať nechcela, pretože som sa bála, že to bude rovnaké ako Twilight. Ale som rada, že som to začala pozerať, akurát na to, že pomaly aj okolo TVDčka začína byť taký rozruch ako okolo Twilightu, čo mi celý seriál akurát tak znechucuje...
proste herci sú mňa...a hlavne môj Damon :p
a sladký??? no a nato ste kde prišli....
a zabúdajte že sa Stefan podobá na Edwarda...to ste kde nabrali..hahahahaaa
a ináč trochen oneskorenejšie táto téma nie???? keď prvá séria skončila pred dvoma týždňami....
aaa už nech je september a druhá séria :p
@dushqa
no ako inak moja...hehe
moja oni nechápu vo co gou.....
apropo toto je niečo iné ako Twilight a podobné filmy..
ak niekto videl Moonlight tak je niečo na takej úrovni...to znamená že omnoho kvalitnejšie a má to aj nejakú tú pointu a súú tam herci na ktorých sa dá aj pozerať
@1ivanushka1
no tak tomu ver damon is the best.....