ked som sa prestahoval do brna, pridal som sa do nej ale tak divnych ludi - vyzorom aj prejavom - som dlho nevidel. predpokladam, ze su to milujuci partneri a vzorni platcovia dani ale nic pre mna.
Zgrupuje sa tam asi najšpatnejšia časť obyvateľstva Bratisky...ale tak milí ľudia. Raz sme sa s kamoškou dokonca neplánovane ocitli uprostred ich párty a boli zlatí...tancovli spolu na parkete ako na lyžiarskom zájazde na strednej
Bola som chvíľku v ich skupine na FB, ale rýchlo som to zvážila, pretože väčšina ľudí je tam na úrovni, že vrcholom filmového umenia je Všetko alebo nič takí poväčšinou jednoduchší ľudia sa tam zgrupujú mám dojem.
@Willbebetter takto nejako to vidím aj ja príde mi to, že ešte zopár rokov potrvá, kým sa dotiahnem na ten vekový priemer skupiny, aj keď už nie som najmladší a teraz, ako to presunuli všetko na web, už som z tej FB skupiny aj odišiel a na web som sa samozrejme neregistroval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov