jasne väcsinou kazdy len s Twileajtu..........no ale ja uz ich poznam zo par rokou a jasne pocuvam len ich ale su fakt super a ja by som sla taaak rada na ich koncert musi byt pecka..........juuuj
no rozpisoval by som sa donekonecna.. dnes mi prisiel dalsi original postou (Black Holes and Revelations), robim si zbierku.. bol som tento rok na Rock For People kvoli nim, aj tricko si povinne kupil.. na stuzkovej ich budem hrat so spoluziakom, cizeee.. da sa povedat, ze poznam =D
@kolini nemusím si stiahnúť. nemám ich rada, nepatria pod môj hudboný štýl. prídu mi taký popvý a v skladbách veľmi podobný.
jedine sa mi páčil ten jeden album to som ho mala myslím mesiac, sesternica ho mala na USB, tak som vyskúšala, bavilo ma to mesiac, potom sa mi zozunovali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Starlight.
a LIVE sú neprekonateľnííííííí
ale inac apocalypse, please
hyper music
bliss
new born
plug in baby
muscle museum
showbiz
citizen erased
knights of cydonia
mk ultra
falling down
blackout
stockholm syndrome..
no rozpisoval by som sa donekonecna.. dnes mi prisiel dalsi original postou (Black Holes and Revelations), robim si zbierku.. bol som tento rok na Rock For People kvoli nim, aj tricko si povinne kupil.. na stuzkovej ich budem hrat so spoluziakom, cizeee.. da sa povedat, ze poznam =D
stiahni si Hullaballoo 2002 live at paris koncert, uplny orgazmus.. nova tvorba je na hovno..
niet nad zlaty Origin Of Symmetry
jedine sa mi páčil ten jeden album to som ho mala myslím mesiac, sesternica ho mala na USB, tak som vyskúšala, bavilo ma to mesiac, potom sa mi zozunovali
popovy =D no ty si ich pocuvala asi len v TV alebo posledne dva albumy..