@coloredbrain ale prečo keď je to niečo slovenské, tak to hneď musí byť pseudo? dobre, uznávam, že slovenská hudba nemá úroveň ale to nemôže brániť Slovákom robiť aj dobrú hudbu... to len ľudia majú zafixované, že čo je slovenské musí byť hneď aj pseudo a hrozné (ach) The Paranoid sa náhodou odlišujú od tých všetkých kapiel...
@impulse nie ona tym chcela povedat, ze co sa tyka paranoidu tak to by kludne mohlo byt aj z ulanbataru a nebude to dobre teda tak to chapem a tak si to myslim aj ja, tebe nikto nebere, ze su najlepsi na svete
ale na slovensku sa robia aj kvalitne veci, co by nie.. ale cim viac niekto tlaci na popovu "pilu" tak tym vacsi hnoj to bude a tak nejako myslim smeruje aj to hore
@impulse slovenská hudba nemá úroveň? no dovoľ, to by som nikdy netvrdila, máme tu niekoľko fakt úplne skvelých a svojských kapiel ja len nemám rada, keď je niečo tuctové a je toho veľa, punk-rockové kapely dnes (nielen na SK) sú pre mňa tuctové, pustí mi niekto tri pesničky od troch rôznych kapiel a mám pocit, že to je jedna a tá istá kapela. A veľa krát, keď musím nechcene počúvať nejakú takú kapelu, tak mám takmer vždy na začiatku každej pesničky myšlienky "veď toto už hrali" len potom spev a slová sú trochu iné
@n0win0u veď jasné, každý má na nich iný názor, lenže všeobecne sú iný ako napr. také Zoči Voči -.- ...
@coloredbrain dobre, úroveň má to som zle napísala, ale podľa mňa nieje až tak kvalitná ako napr. česká .. áno, to máš pravdu dokonca sa mi zdá, že sa tieto novodobé punk-rockové kapely začínajú podobať aj na takú Zónu A alebo Slobodku, ale paranoid ani nehrajú punk-rock hrajú niečo ako rock / hardcore / screamo.. oni sami povedali, že ku punku sa nehlásia ale okej beriem, však každý má na nich názor ja som len chcela povedať toľko, že nie každá začínajúca slovenská kapela musí byť hneď zlá... pretože oni začínajú, predvčerom vydali 2. album, ktorý je 100 krát lepši ako ten prvý a majú na viac
@impulse ani to som nikde nenapísala, že každá začínajúca kapela musí byť hneď zlá a síce českú scénu veľmi nepoznám, ale podľa mňa nie sme o nič horší od nich.. možno tak UK má lepšiu scénu jak my
bože smejem sa na vás ľuďoch čo dokážu zhovadiť človeka " že je gay" smejem sa,že akí stú niektorí hlúpi a až mi zastáva rozum Svieti z vás totálne závisť a neprajnosť.
roman a gay? stretla som sa s ním a dosť silno pochybujem, že je gay. ale keby aj bol, no a?
okrem toho si myslím, že Paranoidi sú fajn. Ich hudba je dobrá, texty a spev oproti prvému albumu teraz o 100% lepšie a naživo tiež znejú dobre.
A majú energiu.
Nikomu nechcem brať jeho názor, ale myslím si, že zo slovenskej rockovej (screamo-rockovej, povedala by som) scény, najmä medzi tými novými, patria fakt k tomu lepšiemu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale bohužiaľ, sú na svete hateri rockovej/punkovej slovenskej hudby, čiže TP to budú mať moc ťažké...no verím, že sa dostanú vysoko
+ teplý Birkuš
ale na slovensku sa robia aj kvalitne veci, co by nie.. ale cim viac niekto tlaci na popovu "pilu" tak tym vacsi hnoj to bude a tak nejako myslim smeruje aj to hore
@coloredbrain dobre, úroveň má to som zle napísala, ale podľa mňa nieje až tak kvalitná ako napr. česká .. áno, to máš pravdu dokonca sa mi zdá, že sa tieto novodobé punk-rockové kapely začínajú podobať aj na takú Zónu A alebo Slobodku, ale paranoid ani nehrajú punk-rock hrajú niečo ako rock / hardcore / screamo.. oni sami povedali, že ku punku sa nehlásia ale okej beriem, však každý má na nich názor ja som len chcela povedať toľko, že nie každá začínajúca slovenská kapela musí byť hneď zlá... pretože oni začínajú, predvčerom vydali 2. album, ktorý je 100 krát lepši ako ten prvý a majú na viac
! HATERS GONNA HATE!
okrem toho si myslím, že Paranoidi sú fajn. Ich hudba je dobrá, texty a spev oproti prvému albumu teraz o 100% lepšie a naživo tiež znejú dobre.
A majú energiu.
Nikomu nechcem brať jeho názor, ale myslím si, že zo slovenskej rockovej (screamo-rockovej, povedala by som) scény, najmä medzi tými novými, patria fakt k tomu lepšiemu.
Aloha.