Three Days Grace je moja oblúbená skupina.Najviac sa mi páči Adam Gontier (spevák).Má super hlas.Moje oblúbené pesničky sú Bitter Taste,Break,Time Of Dying,Animal I Have Become,Pain,Riot .
jasne jasne! podme vsetci teraz vymenovavat ! kto ma rad Bullet for my valentine a pesnicky Suffocation under the words of sorrow, Waking the demon, Hi the floor, Tears dont fall, The poison, Spit you out, No easy way out? Alebo Sonic Syndicate a pesnicky Zion must fall, History repeats itsels, Soulstone splinter, Blue eyed fiend, Psychic suicide, Double agent 616, Denied, All about us, Jack of diamonds, Red eyed friend, Ruin, Burn this city alebo LORDI a pesnicky Hard rock hallelujah, Devil is a loser, Girls go chopping, Monsters keep me company, Bite it lilke a bulldog, Man skin boots, Dr. Sin is in, Evilyn, Deadache, Hate at first sight alebo este Rise Against a Prayer of the refugee alebo Collapse?
Three Days Grace to je jednoducho najsamlepšia kapela !!! a Adam, to je moja platonická láska pesničky majú všetky super, Adam je veľmi talentovaný nielen ako spevák ale aj ako textár... ale bolo by asi zbytočné tu vypisovať najobľúbenejšie piesne, lebo to by boli asi všetky... možno tak srdcovka - Never too late - ktorá ma k nim vlastne priviedla, tú pesničku poznám rok a pol a ešte stále sa mi nezunovala.
prvé dva albumy boli dosť pochmúrne, no Life starts now je jeden naozaj krásny, energiou nabitý album. pre koho je TDG nuda, tak ten nech si kľudne ďalej počúva brakovú hudbu...
@26@8mishsqa8 konečne som našla niekoho kto mi v tom rozumie... Adamko je zlatíčko lebo väčšina ľudí sa na mňa pozrie že: čo na ňom vidíš? toto pochopí len správna fanynka!
ale inak ma napadlo že ako zvonenie mám Someone who cares... krásna pieseň...
oni sú proste super mne sa zase pačia pesničky home,world so cold,
the chain ale aj tak su vsetky dobre 3 days grace počuvam skoro furt okrem skoli to by som davno sedela u riaditeľa mne sa pači adam gontier je pekny a ma rockovi hlas XD dokonca sa po ňom vola aj moj pes adam XD kamaratky mi hovoria ze som sialena faninka XD
suhlasim ukazem spoluziackam adamka a ony ze preboha jak sa ti moze pacit taky stari imbecil potom mam chut im vrazit jednu do ksichtu ale konecne nesom jedina s mojov kamkov kto ich miluje nadovsetko a som rada ze sa mi vsetci tuna chapeme XD mojej kamke sa paci neil heh XD
este som zabudla mam od nich CD life starts now v pohode ho zohnate ces internet a nestalo to vela este chcem tie dve one x a cd three days grace len si nasetrim nedavno som vsetky prachy minula na three days grace trička heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a pomohli mi prekonať isté obdobie..
prvé dva albumy boli dosť pochmúrne, no Life starts now je jeden naozaj krásny, energiou nabitý album. pre koho je TDG nuda, tak ten nech si kľudne ďalej počúva brakovú hudbu...
ale inak ma napadlo že ako zvonenie mám Someone who cares... krásna pieseň...
Three Days Drace je úžasná rocková kapela ... nech si kto čo hovorí =P
the chain ale aj tak su vsetky dobre 3 days grace počuvam skoro furt okrem skoli to by som davno sedela u riaditeľa mne sa pači adam gontier je pekny a ma rockovi hlas XD dokonca sa po ňom vola aj moj pes adam XD kamaratky mi hovoria ze som sialena faninka XD
suhlasim ukazem spoluziackam adamka a ony ze preboha jak sa ti moze pacit taky stari imbecil potom mam chut im vrazit jednu do ksichtu ale konecne nesom jedina s mojov kamkov kto ich miluje nadovsetko a som rada ze sa mi vsetci tuna chapeme XD mojej kamke sa paci neil heh XD