ja som tam raz bola.. myslim si, ze sa tam da fakt schudnut, lebo za tu hodinu sa fakt stale hybes a precvicis cele telo.
planovala som tam chodit pravidelne, ale necitila som sa tam dobre, kedze som prisla do zabehnuteho kolektivu, nikto mi nic neukazoval a proste som len musela odkukat vsetko co robili.. a ked to bolo fakt zle tak mi to ukazala ta co predcvicovala.. keby tam chodim od zaciatku tak mozno tam ostanem, lebo mi to ubehlo rychlo, vobec som nemala take myslienky ze kedy to uz skonci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Chodia tam aj ženy ?
a ty ako chlap aké zmeny si na sebe spozoroval touto srandou ?
planovala som tam chodit pravidelne, ale necitila som sa tam dobre, kedze som prisla do zabehnuteho kolektivu, nikto mi nic neukazoval a proste som len musela odkukat vsetko co robili.. a ked to bolo fakt zle tak mi to ukazala ta co predcvicovala.. keby tam chodim od zaciatku tak mozno tam ostanem, lebo mi to ubehlo rychlo, vobec som nemala take myslienky ze kedy to uz skonci
tak toto je iné bojové umenie že MMA by som sa hambil jak prasa