Kedysi, došiel strýko a nainštaloval mi ju na PC. Bola to stratégia. Ako jednotky boli krížené zvieratá, ktoré ste si pred začiatkom hry editovali. Mohli ste zvieraťu dať, nohy klokana (pridalo by mu to +speed), kly slona (+strenght), krídla muchy a podob
@dahlia18 hej podla mna tiez Spore . .. len ked uz su tam tie kmene ,mesta a pod. ma to nebavi aj ked tie moznosti ako to znetvorit su dobre (hlavne posuvanie noh xD )
@lilmishka ale faktom ostáva, že som o tej hre toľko čítala a ani raz ju nehrala, lebo som na to nemala dosť výkonný počítač A teraz, keď už mám, radšej drvím iné
@dahlia18 ja som to hrala ,lebo brat to mal na pocitaci (kvoli Simponovcom jeden diel tym zacinal xD ) a celkom ma to bavilo..... ved aj ja po mesiaci ma to nebavilo
@hospidlo to si sa mohol aj mňa spýtať, to som celé prešiel... aj napriek hlúpemu prevedeniu to malo celkom dobrý background story, pretože sa tam pomaličky odhaľovala minulosť hlavného hrdinu (a hlavne, bola tam spomenutá Tunguska a Tesla !!!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Pokial to nema 10 rokov , nechcem sa doblvat z grafiky
??