Poznáte veľa báb ktoré vedia robiť chalanské veci..??
Napríklad ja pomáham opravovať autá, vyznám a V PC, viem používať rôzne domáce nástroje napr. brúsku, vrtačku, elektr. kladivo a teraz napríklad sama obmítam stenu..... proste viem skoro všetko....
ja nahodou viem ale v mojom okoli su skoro same baby - vyumelkovane barbiny ktore si tak maximalne vedia nalakovat nechty a ne cosi poriadne chalanske spraviť
ale inak ako decko som sa hrávala tak, že som zatĺkala klince do kúskov dreva, prípadne ich pílila a tak (síce pílenie mi nikdy veĺmi nešlo a s veĺkými klincami bol problém, ale bavilo ma to
oo takú chcem aj keď nie že by musela vedieť robiť chalanské veci... ale skôr aby nemala k určitým veciam prístup taký že sa toho bojí... a sú fajnové... vieš, keď treba s dačím pomôcť aspoň, tak nech sa trošku činí
@ikuto no ved práve ze ja sa nebojim takejto práce...až sa veľa ľudí čudujem či som zdravá... ale ja si myslim ze mám proste len dosť génov po otcovi..ale inak vyzerám ako dievča si myslím..a potom aj lakovat auta brusiť a tak proste...mna to baví..
take ako napriklad robrat vrtacku do ruky a navrtat diery do steny, poskladat nabytok, opravit auto, ked v nom cosi strajkuje, rozobrat elektronicke pristroje, ked nefunguju, alebo co su chalanske veci? ja viem aj miesat maltu a rada obijam omietky, pripadne ine hrube roboty na stavbe
postavila som si na strome domcek...to sa pocita? a viem naliat tu picovinu do ostrekoaca aj natankovat,obcas nieco s pocitacom, a viem zlozit vrtacku...vrtat som neskusala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A čo sa týka báb,ktoré ani pomaly nevedia čo je to šrobovák,alebo karboška,tým sa vysmievam,že nech si idú ľahnúť na hrášok
@strikinelka aspoň niekto...kiež by takých bolo viac
rad ta spoznavam
@fleshleecat mne je zase zle z takych ako si ty
hovorim snad nieco ine?