my sa v rodine a blízkom okruhu priateľov furt vzájomne z lásky urážame a nasierame.
kto to nevie predýchať a odpovedať na to... jeho problém.
(zatiaľ som našla len jedného človeka, ktorý ma neustále furt nasiera a ja už neviem, čo mu mám na to povedať ale on je fakt odborník na lezenie na nervy! @bobomir )
moja kamoška prišla na spôsob ako ma vždy vytočiť robila to pravidelne, lebo ju bavilo sledovať stupne môjho nasratia ja som si na to zvykla stále sme kamošky náš vzťah to obohatilo
take chuderi sa ma snazili ,,znicit´´ tym ze o mne cez fake nicky rozpravali kktiny...lenze potom ma to nastvalo a znicila som ich tak ze sa jedna medzi druhou pobili.... niektore zenske su fakt hlupe ale ja nemozem za to ze mna bud zduse miluju alebo zduse nenavidia
Ignorovať. Nie vždy je to také ľahké lebo záleží od toho, že akým spôsobom ťa ten človek vytáča a kam až je schopný zájsť. Ale ak je to niekto psychicky chorý, tak je najlepšie nezdržovať sa v jeho blízkosti, ak je to možné. Ak nie tiež platí tá ignorácia (ak ho to neprovokuje v prípade tej psychickej poruchy ešte viac). Keď už v prípade, že toho človeka ignoruješ a on sa ťa proti tvojej vôli fyzicky dotýka, tak je najlepšie vyhľadať pomoc okolia.
No, jednoho takeho som raz stretla tu, ale to nie je ziadne dlhodobejsie rozculenie . A uz sa inak dlho neozval.. V realnom zivote len moja babka, ale s tou netravim tak vela casu, takze ani moc nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kto to nevie predýchať a odpovedať na to... jeho problém.
(zatiaľ som našla len jedného človeka, ktorý ma neustále furt nasiera a ja už neviem, čo mu mám na to povedať ale on je fakt odborník na lezenie na nervy! @bobomir )
IGNORE !!!
ale ak existuje nechutná opica, z ktorej mi je zle už fyzicky tak to je už niečo diametrálne iné.
@takemeaway och, ako závidim absolvovanie SŠ