Ahoj, tak ma zaujíma, či by sa tu našiel niekto, kto by chcel spoznávať svet v trochu inak, v noci. Vysvetlím: (aby bolo jasné, nehľadám ľudí čo by sa ku mne pridali, takýto výlet plánujem až za pár rokov. Zaujíma ma, kto z vás by sa na také niečo dal) Ve
Tokio, New York - to nie sú mestá, kde sa dostaneš stopom a nepotrebuješ víza, aj keby si plánovala ten deň prespať na ulici... a takisto aj pri iných mestách to nie je také jednoduché a lacné, ako o tom rozmýšľaš
chapem ako to myslis. ja osobne by som si tuto aktivitu urcite uzil viac sam ako v skupine ludi, a to z jednoducheho dovodu: ides si kde chces, robis si co chces.
Mojím snom je chytiť sa niekedy, zobrať si nutné veci do ruksaku (aby som mal všetko potrebné so sebou) a nepozerať sa dozadu len ísť v pred. Myslím si, že skôr na východ. Cez Indiu, Nepál, Bhután, až do Thajska.
@lui74 samozrejme,kazde cestovanie nieco stoji. ale teoreticky by to bolo skoro rovnako-peniaze co usetrim navstevami roznych miest miniem priamo na cestu.
a mimochodom new york a tokyou som uviedla len ako priklad velkomiest, pokojne to moze byt aj bratislava,budapest a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tu staci vyjst do ulic a divat sa
a mimochodom new york a tokyou som uviedla len ako priklad velkomiest, pokojne to moze byt aj bratislava,budapest a tak