Začal na internete kolovať falošný formulár T-Mobilu, kde údajne môžete vyhrať vecnú cenu a dokonca si aktivovať balík plus na pokec. Toto je typický príklad pishingu.
-------------- TO TOHTO FORMULÁRA ŽIADNE ÚDAJE NEPÍŠTE !!! --------------
Daj si zobraziť zdrojový kód a uvidíš, že je tam ten formulár vložený. Nebudem tu teraz písať jeho link, aby to zase nejaký expert nepoužil niekde inde. Kto chce vedieť, nech si pozrie zdrojak.
Hhh .. no ja ničomu neverím pretože v dnešnej dobe už nič nieje zadara.. hh a povem ze súhlasim celkom aj s @2 hh ... no peken teda .. ale ku mne sa to ešte ani nedostalo .. lool
Práve mi prišla TS, že mi to admin vymazal z toho dôvodu, že je to nebezpečný odkaz. Takže ľudia, ak tam náhodou niekto zneužije vaše údaje, nehovorte, že som vás nevaroval.
typicky priklad pissingu ne neee...ale tak tieto finty su stare, take formulare som si codil ked som mal 13 rokov a nachytaval som na to hlupych nackov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A poďakujte sa adminovi