ja len ze vas upozornim ze v Trnave chodieva muz co ma injekcnu striekacku nakazenu HIV...aby ste si davali pozor....vyskytol sa aj v Sali....inak co si myslite o takych ludi ktory to robia?? ....
ano chodieva, som to ja... BU!
mne to pripadá ako taký typický príbeh ktorý sa prezentuje na hodinách náboženstva typu "vitaj v klube hiv", ďalšia z radov mestských bubu legiend
Je to pravda s tym chlapikom v Trnave! stalo sa to bohuzial jednemu znamemu...na diskoteke zacitil len nejake male pichnutie v nohe ale nevsimal si toho a doma si nasiel vo vrecku papierik s napisom: "vitaj medzi HIV pozitivnymi"
hrozneee..
@8 ale picu to fakt???...tak ten co ho nakazil musel byt riadny kokot by som mu dal ujebat ruky...ale hiv neni az take hrozne da sa to predlzovat liekmy, magic johnson je uz hiv pozitivny 15 rokov a stale sa aids neprejavil
joj mno veselo mate veru v tej Trnave.... a aj v Piestanoch a Kosiciach musite mat veru zabavu s obnazenymi... ja sa len cudujem,ze v BA som zatial ziadny takyto ukaz nestretla....ale tu mame zase ine individua
ano,ale oni su asi zniceni tym,ze oni maju zniceny zivot,a chcu nakazit aj dalsich,chcu im ublizit,chcu aby aj ini boli ako oni...neviem,co tym sleduju je to hnusne...zato ze oni sa nakazaili ked robili nieco nepremyslene,musia nakazit aj inych,co su mozno slusni?
@petika hej o tych sedadlach nam v skole vravela spoluziacka asi aj 3-5 rokov dozadu...ze "Davajte si pozor v autobuse a pozerajte sa,kam si sadate....Mozu tam byt striekacky s HIV...."
a o tom ako sa jeden nakazil z pripináčika nakazeného žltačkou v mhd ste počuli?
bože ako môžete takým hovadinám typu "jedna babka povedala" veriť. Nedávno bežal niekde v tv dokument o mestských legendách, škoda že neviem ako sa volá, ten by ste si mali pozrieť. @8 to je ako opísané z učebnice náboženstva z 8.ročníku na ZŠ nerob si srandu, niektorí ti dokonca aj uveria, a to už nie je vtipné.
prestante
neviem, ako je to s tym chlapikom, mozno naozaj aj nejaky existuje a nejaku striekacku ma, ale naozaj by som nerucil na to, ze nou prenasa HIV
a co sa tyka striekaciek v metre a pod., tak to je typicka urban legend.
1. HIV sa da zistit za 3 mesiace... on to zistil akoze hned podla tej historky...
2. pred 8 rokmy bol tiez takyto mytus proste sa len zaktualizoval
3. v TT je novy bar, kde nechodi vela ludi moze sa nekdo pokusat hodit spinu do inych barov
4. keby sa taketo nieco stalo bolo by to IHNED v novinach, v spravach kdekolvek...
5. su rozne dalsie bachorky... napr. ze si pichal drogy, dostal HIV tak to zhodil na to ze mu to niekdo vpichol..., alebo aj vela dalsich a nikde nic nieje,
mne to pride ako keby to niekoho bavilo vymyslat a vedel tak uputat pozornost, alebo si to mozu vymyslet rodicia a povedia to svojim detom aby im nechodili na diskoteky,alebo aby sa nedavali dokopy s nejakyma cudzima ludma, s cudzu partiu a pod.
podla mna su to kraviny, verim tomu ze taky ludia mozu existovat, ale v tomto pripade je to len bachorka jendoznacne
@22 ale to je vcelku mozna realna vec ze niakeho debila napadne takymto sposobom niekomu ublizit.... proste opatrnost je na mieste vsade a vzdy.... ale nie ze panika JEZIS MARIA BEHA TU PSYCHOPAT ! sak vieme kde zijeme....
@23 Čierna sanitka?Tá,v ktorej mali chodiť zlí ujovia a kradnúť deti a predávať na orgány? To viem,to išlo aj u nás keď som mal 7 rokov. Sme sa báli sami chodiť zo školy
K téme:Keby som vedel,že niekto taký žije, a mal by som dôkaz o tom,čo robí,ihneď bežím na políciu.To fakt nie je sranda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
v každom prípade to nie je smiešne...
mne to pripadá ako taký typický príbeh ktorý sa prezentuje na hodinách náboženstva typu "vitaj v klube hiv", ďalšia z radov mestských bubu legiend
hrozneee..
ja iba viem, že v v Prahe v metre bývaju infikované striekačky ..proste, ze sadnes si a drrrb-pichnes sa-si nakazeny...
@petika hej o tych sedadlach nam v skole vravela spoluziacka asi aj 3-5 rokov dozadu...ze "Davajte si pozor v autobuse a pozerajte sa,kam si sadate....Mozu tam byt striekacky s HIV...."
beretta to isti
bože ako môžete takým hovadinám typu "jedna babka povedala" veriť. Nedávno bežal niekde v tv dokument o mestských legendách, škoda že neviem ako sa volá, ten by ste si mali pozrieť.
@8 to je ako opísané z učebnice náboženstva z 8.ročníku na ZŠ nerob si srandu, niektorí ti dokonca aj uveria, a to už nie je vtipné.
neviem, ako je to s tym chlapikom, mozno naozaj aj nejaky existuje a nejaku striekacku ma, ale naozaj by som nerucil na to, ze nou prenasa HIV
a co sa tyka striekaciek v metre a pod., tak to je typicka urban legend.
» www.izurnal.sk/index.php?optio...
2. pred 8 rokmy bol tiez takyto mytus proste sa len zaktualizoval
3. v TT je novy bar, kde nechodi vela ludi moze sa nekdo pokusat hodit spinu do inych barov
4. keby sa taketo nieco stalo bolo by to IHNED v novinach, v spravach kdekolvek...
5. su rozne dalsie bachorky... napr. ze si pichal drogy, dostal HIV tak to zhodil na to ze mu to niekdo vpichol..., alebo aj vela dalsich a nikde nic nieje,
mne to pride ako keby to niekoho bavilo vymyslat a vedel tak uputat pozornost, alebo si to mozu vymyslet rodicia a povedia to svojim detom aby im nechodili na diskoteky,alebo aby sa nedavali dokopy s nejakyma cudzima ludma, s cudzu partiu a pod.
podla mna su to kraviny, verim tomu ze taky ludia mozu existovat, ale v tomto pripade je to len bachorka jendoznacne
K téme:Keby som vedel,že niekto taký žije, a mal by som dôkaz o tom,čo robí,ihneď bežím na políciu.To fakt nie je sranda...