no tak neni vypracovana postava ako vypracovana postava. nepaci sa mi, ked ma chalan svaly jak kulturista... takych ja fakt nemusim.ale ked ma postavu vypracovanu nejakym inym sportom,tak je to fajn...a koniec koncov, ani nemusim mat svaly,ved na niektorych z vas je aj taky mensi kotlik sexi(aspon pre mna) ... kolko bab, tolko nazorov...
uplne obycajnych...vobec sa mi nepacia ti kulturisti...a vacsinou..cim vacsie svyl...tym vacsie sebavedomie..a tym vacsia namyslenost...a tym vacsia debilita...cest vynimkam
no neviem, vacsinou ludi neposudzujem podla vyzoru, v kazdom pripade ma skor zaujme ten menej vysportovany tip,zas nie trieska, kde mam pocit, ze sa kazdu chvilu zlomi, proste taky normalny clap so sirokymi plecami, ale nejake masivne svaly nemusimh.
no takze mne sa pacia obycajny chlani ale nemam nic proti vysportovanym§!nezalezi na to ci je muz vysportovany alebo nie ale co ma vo svojom vnutry!!!§
akoze nemam nic proti vymakanemu chalanovi(ktora sa rada nepozrie)ale neznasam tych, ktori maju pocit, ze su najkrajsi, najlepsi a neviem co este naj...na celom svete...no ja len z dovodu, ze nie som krpec nemusim chalanov, ktory vyzeraju, ze prave ich pustili z koncentraku...ako nehovorim, ze sa mi nepacia ale v spojeni so mnou by to bola tragedia takze taky zlaty priemer ale aj tak ide o o aby rozmyslali ako ludia a nie ako hovada...nemusia vediet neviem co, ale nech maju tu LUDSKU INTELIGENCIU
tak urcite sa lepsie pozera na nejaku tu tehlicku na brusku ako len na taku susienku.ale zeby sme to nejako prezivali.ako napriklad ze ty mas kocky a ty nie..bey bey...to zas niee..si myslim....ale tak je to na tebe.ty sa musis citit dobree...a ked sa ty citis dobre ide ta pozitivna energia z teba..a aj to uputa.nie len svaly...
Mno mne sa páčia takí obyčajny,alebo aspon trocha s takym peknym bruškom a trošičku svaly na rukach,ale len take malinke,ne take velke to neni pekne!!!proste taki skro normalny
makke brusko forever.. este ked ma ruky a ramena, v pohode (naprikald od gitary ale nejake tehly na bruchu to sa mi vazne nepaci.. to sa mozes obimat aj so stlpom...
na tom az tak nezalezi...uz v inej diskusii som napisala ze dolezitejsia je komunikacia a nie to ci ma tehlicky na bruchu...i ked pre mna je to len plus...ale zas kulturisti sa nepacia ani mne..ale ani druhy extrem pivneho brucha nn nic moc...i ked proti gustu ziaden disputat..
Uplne milujem ked zenske zo seba robia tie najmenej narocne osoby, aj ked vzhlad davaju vzdy na prve miesto. Nikdy sa zenska nezalubi do cloveka co ju fyzicky nepritahuje, takze baby prestane s tymito taraninami ...
Sorry, ale je jasne, ze ide aj o vzhlad. Ale inym sposobom, nez u vas. Ten chalan nas musi fyzicky pritahovat. Mna osobne niekedy skratka dokonaly sexi model nepritahuje. Aj ked je najkrajsi na svete. Musi tam byt skratka iskra. A zaroven si myslim, ze chalani maju stokrat vacsie naroky na baby ako naopak. Aj ked viem, ze su aj taki, ktori nie su na to az tak zatazeni. Ale minimalne chalanov obcas skrie, ze ich baba nema hento, tamto, ze je taka, onaka, ked vidia inu. A radi spekuluju.
aa ...nektorym babam tak ako ani mne nejde o to ci mas teda tehlicky abo ne....ale ked ma chalan tehlicky je to strasneeee sexy.....ale v podstate je to jedno
no tak ked idem len tak po ulici tak skor wšimnem takeho akurat wypracowane amni nie wyxudnuteho ani tučneho a už wobec nie tkaheo strašne nabuxaneho čo mu swaly opopinaju tričko to je už moc nexutne wšetkeho wela škodii
ja som cvicil asi rok alebo dva, a nechal som toho lebo som sa zacal menit na umeleho chu*a. mojej priatelke sa viac paci chudsie telo ako vysportovane ... ale tak hrudnik mi trosku ostal aj ruky od cvicenia .. ale nie moc. podla mna je krajsie telo [teraz zabijem ] ako ma "set z O.C. california [on ma len tak napadol lebo nosil vansky ] ako niekto zzzzzz neviem kade ta asi tolko z mojeho nezmyselneho commentu.
MYslím si že je to jedno, čo ti tu ľudia ako názor naapíšu, lebo prax, hovorí za všetko, poznám pár tých vyšportovaných a je to proste rpvý dojem, iná charizma ako vychudnutý chalan alebo proste len chalan bez rysov na tele. Netvrdím, že si cez svaly dokáže zbaliť všetky baby na svete, ale viem že ak nemá nejak extra došahaný xicht a správanie, stačia mu svaly aby mal na vrch oproti ostatným.
rovnako ako sa chalanom na babe paci viac sexi udrziavany zadok ako velky a rozlitaky, alebo baba co sa os eba stara tak aj babam sa viac pacia chalani co pre seba nieco robia a maju udrziavanu postavu...
tak kulturisti sa mi nepacia vobec...ale pokial by ten chalan sportoval..a mal trosku vypracovane telo..tak pohodka...ale ani take sexi pivne brusko neni na zahodenie
Ale samozrejme...bavime sa len o fyzickej pritazlivosti....na ktoru ja az tak velky doraz pri vybere partnera nekladiem
-chudy chalan (to si mozem kupit dosku . Mala som jedneho takeho (boli sme spolu mesiac) a obcas som mala pocit ze h mozem zobrat pod pazuchu no musim dat pozor aby sa nezlomil.
Takze u mna zaboduje chalan (muz) co ma neake to kilo navyse (ale nie ako po vykrmovacke - vsetkeho vela skodi). Proste normal chalan, nemusi byt vysportovany.
Mekke brusko, sirsie boky a ramena ocenim OMNOHO viac ako tehlicky, trciace kosti, vychrtly pas, rucky-palicky, nozky-ticinky.
Hovorte si co chcete, je krajsi chalan co je tak normalne muzny (jasne ne plastelina, neaky ten prsny sval moze byt) je krajsi ako kulturista ci vymakana tupohlawa
kazdemu sa paci nieco ine.ale ja si myslim ze kazdy ma nieco do seba..pekny a vysportovany chalan je super ,ale ved aj obycajny je fajn...mne sa paci nieco medzi tym aby vyzeral dobre...mal aj nieco v hlave a hlavne aby ......som mu mohla verit
podla toho ako takeho normalneho chalana si predstavujes ... ked je podla teba chalan chudy jak vesiak tak ten podla mna moc normalny nie je .. ale mne sa viacej pacia tie tehly na bruchu co mas ty aj tak a dokonca sa ich jedina z tejto diskusie mozem aj dotknut juchuuuu
Je pravda, ze vysportovany su namisleny, ale co som teraz spoznala jedneho chalana bol vysportovany a k tomu aj sexi a nie namysleny... ja neviem ale ja mam radsej chalanov so svlami ako len take pierka...
mne sa paci ked je chaaln jemne vyrysovany,ked ma prosto nejaku tu formu ale absolutne to nie je podmienka lebo vo vztahu (aspon mne) na postave,ci stupni vysportovanosti tela nezalezi.akurat pre pastvu oci su trosku vysportovani pritazlivejsi.podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
je tam nieco podobne skus si pozriet
Ale zase ani príliš chudí, ani príliš tuční, proste takí akurát
Sorry, ale je jasne, ze ide aj o vzhlad. Ale inym sposobom, nez u vas. Ten chalan nas musi fyzicky pritahovat. Mna osobne niekedy skratka dokonaly sexi model nepritahuje. Aj ked je najkrajsi na svete. Musi tam byt skratka iskra. A zaroven si myslim, ze chalani maju stokrat vacsie naroky na baby ako naopak. Aj ked viem, ze su aj taki, ktori nie su na to az tak zatazeni. Ale minimalne chalanov obcas skrie, ze ich baba nema hento, tamto, ze je taka, onaka, ked vidia inu. A radi spekuluju.
Ale samozrejme...bavime sa len o fyzickej pritazlivosti....na ktoru ja az tak velky doraz pri vybere partnera nekladiem
-kulturista
-chudy chalan (to si mozem kupit dosku . Mala som jedneho takeho (boli sme spolu mesiac) a obcas som mala pocit ze h mozem zobrat pod pazuchu no musim dat pozor aby sa nezlomil.
Takze u mna zaboduje chalan (muz) co ma neake to kilo navyse (ale nie ako po vykrmovacke - vsetkeho vela skodi). Proste normal chalan, nemusi byt vysportovany.
Mekke brusko, sirsie boky a ramena ocenim OMNOHO viac ako tehlicky, trciace kosti, vychrtly pas, rucky-palicky, nozky-ticinky.
Hovorte si co chcete, je krajsi chalan co je tak normalne muzny (jasne ne plastelina, neaky ten prsny sval moze byt) je krajsi ako kulturista ci vymakana tupohlawa
u mna boduju svalnači