toto ma uz niekedy davnejsie zaujalo, ale jedine co k tomu mozem povedat je to, ze schopnych argumentov proti tejto teorii som objavil ovela viac ako argumentov potvrdzujucich tuto teoriu. takze nie, tomuto neverim.
a nie som proamericky zalozena ovca, vopred upozornujem
proti comu nas postrekuju? ..proti debilite? ...lebo niektorym by sa zislo ..dnes som sa docitala, ze namiesto PKO nam tu postavia River part 2 ..akoby jeden nestacil
Ale čoby, viem, ako vyzerajú kondenzačné čiary. Ak nemáš o niečom ani páru, použi ten google.
Kondenzačné čiary miznú prakticky hneď za lietadlom, na oblohe zostanú maximálne minútu, viac nie. Kondenzačné čiary nemôžu byť hrubšie ako lietadlo...
A pozri si videá na youtube a pod.
Pozri si lietadlo s normálnou kondenzačnou čiarou a tieto tu čiary...
hm, tamtie na tom videu vyzeraju byt o dost väcsie, ale na druhej strane zase ny tvojich fotkach sa mi zda, ako keby to lietadlo letelo nejak nizko na to, ze za nim ostavaju pasy. co som letel v Boeingu, tak ked sme boli pod 8-10 km vysky, nic take za nami neostavalo.. az potom sa zacali vytvarat, ked sme stupli, aby sme sa vyhli burke
Keďže kondenzačné čiary vznikajú v rôznej výške a trvajú rôzne dlho v závislosti od teploty, vlhkosti a inych atmosferickych velicin, tore sa menia v zavislosti od počasia, je týmto možné vysvetliť že ich niekedy je vidno a inokedy nie a aj rôzny čas rozpadu. Kvoli tejto zavislosti a naklonenej rovine atmosferickych frontov sa prejavi zmena kondenzacnych ciar oneskorenou zmenou pocasia.
Chcem pripomenut ze mam vystudovanu letecku dopravu a som pilot. Takze neplacam do vetra. A tieto konspiracne teorie ma unavuju. Predstavte si kolko by to muselo stat...taketo praskovanie. A americania nemaju prachy ani na zaplatenie vesmirneho programu.
už dávnejšie som o tom čítal v jednom časopise zaoberajúcom sa vedou a písali to tam štýlom akoby to bol všeobecne známy fakt že sa strieka.. bežný smrteľník ťažko zistí čo je pravda, snáď len čakať na nejaky nezvratný dôkaz a uvidíme či je to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.google.sk/search?hl=sk&am...
a nie som proamericky zalozena ovca, vopred upozornujem
To som rád, že si našiel viac argumentov proti tej teórií.
Nech sa páči, pľac je Tvoj ; )
Ale čoby, viem, ako vyzerajú kondenzačné čiary. Ak nemáš o niečom ani páru, použi ten google.
Kondenzačné čiary miznú prakticky hneď za lietadlom, na oblohe zostanú maximálne minútu, viac nie. Kondenzačné čiary nemôžu byť hrubšie ako lietadlo...
A pozri si videá na youtube a pod.
Pozri si lietadlo s normálnou kondenzačnou čiarou a tieto tu čiary...
Áno, nijak zvláštne ti to nepripadalo, pretože je to už bežné.
Avšak sleduj oblohu a niekedy nájdeš "obyčajné" lietadlo s normálnou kondenzačnou čiarou, myslím, že rozdiel uvidí aj slepý.
Prečo by sme sa mali hádať?
Však len diskutujeme a vzájomne sa obohacujeme novými poznatkami, nie sme predsa hlúpi adolescenti.
Skus sa pozriet na toto.
Keďže kondenzačné čiary vznikajú v rôznej výške a trvajú rôzne dlho v závislosti od teploty, vlhkosti a inych atmosferickych velicin, tore sa menia v zavislosti od počasia, je týmto možné vysvetliť že ich niekedy je vidno a inokedy nie a aj rôzny čas rozpadu. Kvoli tejto zavislosti a naklonenej rovine atmosferickych frontov sa prejavi zmena kondenzacnych ciar oneskorenou zmenou pocasia.
Chcem pripomenut ze mam vystudovanu letecku dopravu a som pilot. Takze neplacam do vetra. A tieto konspiracne teorie ma unavuju. Predstavte si kolko by to muselo stat...taketo praskovanie. A americania nemaju prachy ani na zaplatenie vesmirneho programu.
Vtedy urcite nepraskovali.
Nie je viac co povedat