...aké nápisy vidíte? Alebo aký je prvý nápis ktorý uvidíte?
(toto ma napadlo práve teraz,keď som sa pozeral z okna,a vidím tu Miešanie farby a omietky,stavebné práce,strojové omietanie a pod. a na druhú stranu vidím Nábytok,Sto
Ak nerátam DRS FereO, čo je nejaký pofidérny grafit, ktorý nasprejoval nejaký ťažký vrájter na bočnú stenu nášho domu, tak jednoznačne veľký neón BILLA
žiadny napis len zeleznicu, kusok nemocnice, stromy, travu, cestu, auta, susedov dom aj s kohutom a niekde v dialke neonovy napis ktory sa neda precitat ale viem ze je tam napisane PIZZA
Naľavo vidím ako pomaly vychádza spoza stromov slnko , ale už je dosť vysoko , potom je tam cesta domy oproti okna ešte volný priestor ,potom je tam taká drevená chatka kde majú druhí susedia čo stavajú dom veci , potom je tam ešte další dom susedin a ked sa pozrem doprava vidím tam náš velký strom , a za ním rozostavaný dom
Vidím okná mojej bývalej triednej- čiže nič moc no a keď sa pozriem z obývačky tak vidím potok, cestu a veľký les takže celkom pekný podľad na prírodu (ak nerátam tú cestu :/ )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
169 komentov
INTERNET
.. a je tam viac tabuliek ale nedovidím tam len tak teraz
ale donedávna to bol nápis "KOKOT A PIČA", ale po dlhých rokoch opadli dlaždice a s nimi aj nápis
ale viem, že je to milión krát lepšie, než tie dve parkoviská, cesta a železnica, na ktoré vidím ja
ale nevidím žiadne nápisy, len tie špz-tky a čísla domov a les
a potom že LIDL
to bude tým, že to je skôr "jazero" ako jazero
Áno, hádam si nemyslel nič iné ako Draždiak
z druhého okna stromy
domy, záhrady, polia
Iba samú zeleň..
Jarný žilinský raj..