Možno som až príliš morálna v tejto veci, ale minule mi napadla taká otázka, že prečo ľudia tak často podvádzajú svojich partnerov? No neviem, ale ja v tom nevidím žiadny zmysel...
nechápem ľudí, ktorí chcú mať milenky/milencov a hľadajú si pritom dlhodobé vzťahy...príde mi to riadne pritiahnuté za vlasy. Keď chcú navštevovať bary a diskotéky, každý mesiac mať inú v posteli...načo im je potom partnerka/partner? Na okrasu, prestíž, alebo jednoducho ak to nevýjde v bare, tak pôjdem strčiť tú čo mám doma? Ak chlap nevie udržať vtáka v nohaviciach, alebo žena nevie udržať nohy pri sebe...tak nech aspoň nerobia druhým ľuďom takéto zlé veci...môj názor...
- nuda v posteli
- zanedbavanie zo strany partnera
- zvysovanie sebavedomia
- citit sa byt ziadany
- pomsta / odplata
- nedostatok sexu
- financne problemy (zeny)
@erjedna a ja napríklad viem, že aj ľudia, čo majú vo vzťahu všetko v maximálnom poriadku vymýšľajú...nevravel by som to, keby tento prípad nebol môj vlastný foter...s jeho priateľkou žije tuším 13 rokov a popri nej vždy špekuloval, ak nejaká dala čo i len trošku najavo, že by to šlo, tak on sekol a už tú rybu nepustil...proste je to špekulant a vždy si bude vravieť to svoje "pro jedno kvíti slunce nesvítí" sám mi povedal, že je vo vzťahu veľmi spokojný, len jednoducho skúša...vždy bol taký...a ja mám paradoxne od jeho sebavedomia na kilometre ďaleko...
Lebo svojich partnerov nemaju na zaklade lasky, ale inych veci ako prachy, postavenie, vyzor (ktory sa i tak po case okuka), a samozrejme je tam vysoky egoizmus.
akože nevidíš zmysel ? zmysel je v tom že myslia iba na seba a na uspokojovanie svojich potrieb ... zväčša (nehovorím vždy) ale zväčša sa jedná len o fyzické podvádzanie, čiže sa to týka iba sexuality, čo vlastne znamená že človek myslí výlučne iba na svoje sexuálne uspokojenie (čo nevrhá veľmi dobrý tieň na jeho charakter a inteligenciu) pretože tým dosť prezentuje to aký je vlastne človek, egoistický, neempatický a hlavne nekontrolovatelný - nemá pod kontrolou vlastné pudy a tieto vlastnosti nie su len tak pre zábavu odsudzované, sú odsudzované hlavne a výlučne pre to že sú deštruktívne a poukazujú na slabosť človeka, nevie sa ovládať a svojim egoizmom ubližuje ľuďom
potom tu máme podvádzanie na základe emócie ... niekto sa časom zamiluje do niekoho iného a podvedie svojho partnera s tým človekom ... neospravedlňujem to ale je to naozaj trochu iný prípad...a hej aj bolestivejší pre pár a aj nepríjemnejší ale pojednáva trochu o niečom inom, tu človek už dobre vie čo robí, robí to vedome a s jasnou hlavou, je zamilovaný a súčasného partnera len ťahá za nos čo o ňom síce vypovedá že je hajzel a absolutne neempatický človek, ale za to má svoje pudy pod kontrolou, no stále je to aj v mojich očiach a aj spoločnosti chudák a idiot ... ľudia čo podvádzajú a je jedno z akého dôvodu sú proste chudáci ... nič viac ako sprostí chudáci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Chcú zmenu,chcú lepšieho a stále zostať " v pohodlnom náručí partnera " ?
- zanedbavanie zo strany partnera
- zvysovanie sebavedomia
- citit sa byt ziadany
- pomsta / odplata
- nedostatok sexu
- financne problemy (zeny)
dovodov je vela, staci si vybrat
tak niekedy aj chvilkova z druhej pomoze
aj ked nehovorim, ze je to najlepsie riesenie. ofc niektori ludia to robia cisto z nudy, alebo proste preto, ze nedokazu byt monogamni, alebo nieco.
potom tu máme podvádzanie na základe emócie ... niekto sa časom zamiluje do niekoho iného a podvedie svojho partnera s tým človekom ... neospravedlňujem to ale je to naozaj trochu iný prípad...a hej aj bolestivejší pre pár a aj nepríjemnejší ale pojednáva trochu o niečom inom, tu človek už dobre vie čo robí, robí to vedome a s jasnou hlavou, je zamilovaný a súčasného partnera len ťahá za nos čo o ňom síce vypovedá že je hajzel a absolutne neempatický človek, ale za to má svoje pudy pod kontrolou, no stále je to aj v mojich očiach a aj spoločnosti chudák a idiot ... ľudia čo podvádzajú a je jedno z akého dôvodu sú proste chudáci ... nič viac ako sprostí chudáci