Ahojte. Cez leto som brigádoval v nemenovanom obchode ako pokladník, spoznal som jedno fajn dievča, ktoré sa mi celkom páčilo, ale nebral som to nijak tak, že by z toho mohlo niečo byť, pretože po lete idem späť na intrák. No, samozrejme, človek mieni, Pá
No ja neviem.. Tak zas, prečo nie? Keď nemáš inú možnosť (jedine, že by si musel detektívovať), čo už. Ako vyznie alebo nevyznie, to je na Tebe. Ak to slušne naformuluješ, pričom verím, že obaja rozumiete dôvodom, prečo jednáš práve touto formou, je to normálne moderná záležitosť .
Každopádne, keby si sa chcel zahrať na romantika a nemal čím iným strácať čas, mohol by si ísť v tom septembri každý deň pozerať do onoho obchodu a pýtať sa, či tam je/bude a či niekto nevie, kedy.
@kayle Aj mňa pozval môj súčasný priateľ von cez FB lebo sme sa nemali kde stretnúť a áno, povedala som si že je to trochu trápne, ale za pokus to stálo a teraz sme šťastne spolu 7 mesiacov!
@mindyourownbusiness Napísala si svoj druhý koment presne v 0:00 takže už máš len jedinú možnost zachránit svoj život musíš napísať 10 ludom správu že "Halla halla kde je moje jablko ?"
,,rád by som ju niekam pozval von, problém je v tom, že ja som v obchode už skončil. Najradšej by som ju pozval osobne, ale k tomu už nebudem mať príležitosť. A kebyže sa budem veľmi usilovať, tak by som sa vedel dopracovať aj k jej telefónu alebo adrese.,,
pravdaže v ,,Ja ,,osobe D
rád by som ta niekam pozval von, problém je v tom, že ja som v obchode už skončil. Najradšej by som ta pozval osobne, ale k tomu už nebudem mať príležitosť. Kebyže sa budem veľmi usilovať, tak by som sa vedel dopracovať aj k jej telefónu alebo adrese.? ,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
*
No ja neviem.. Tak zas, prečo nie? Keď nemáš inú možnosť (jedine, že by si musel detektívovať), čo už. Ako vyznie alebo nevyznie, to je na Tebe. Ak to slušne naformuluješ, pričom verím, že obaja rozumiete dôvodom, prečo jednáš práve touto formou, je to normálne moderná záležitosť .
Každopádne, keby si sa chcel zahrať na romantika a nemal čím iným strácať čas, mohol by si ísť v tom septembri každý deň pozerať do onoho obchodu a pýtať sa, či tam je/bude a či niekto nevie, kedy.
V pohode jej napíš
A pokiaľ ju už poznáš osobne, je to v pohode
Držím palce!
(ale vieš, aké by to bolo vtipné, ak by ste sa takto našli?
ja byľ tebou napíšem to ,čo tu !!!
,,rád by som ju niekam pozval von, problém je v tom, že ja som v obchode už skončil. Najradšej by som ju pozval osobne, ale k tomu už nebudem mať príležitosť. A kebyže sa budem veľmi usilovať, tak by som sa vedel dopracovať aj k jej telefónu alebo adrese.,,
pravdaže v ,,Ja ,,osobe D
rád by som ta niekam pozval von, problém je v tom, že ja som v obchode už skončil. Najradšej by som ta pozval osobne, ale k tomu už nebudem mať príležitosť. Kebyže sa budem veľmi usilovať, tak by som sa vedel dopracovať aj k jej telefónu alebo adrese.? ,,
tod príklad