Pri odchode zo ZŠ,SŠ a aj UMB stále od každého počúvam, že: ešte ti bude chýbať škola! Uvidíš ako tam bolo dobre. No po toľkých rokoch som stále nič neuvidela a volím jednoznačne prácu. Škola bola pre mňa jeden veľký stres. Ako ste na tom vy?
Samozrejme, že záleží, čo robíš v škole. ak tam nerobíte dokopy nič a ani pripravať sa ti netreba, tak potom určite, že práca sa človeku nebude páčiť alebo keď ma niekto strašne otravnu/vyčerpávajucu pracu tak to bude naopak
Tak poviem, že odkedy pracujem sa cítim slobodnejšie. Nemusím sa finančne ani inak spoliehať na rodičov a mám pocit, že som sa v nej/nich naučil oveľa viac ako v škole V škole to bolo tak, že sme sa o niečom učili, ale ťažko sa predstavuje ako niečo funguje, keď to vidíš len na obrázku.
@jimmycrow nedokončila, výška bola pre mňa najdepresívnejšie obdobie a mala som pocit, že ak odtiaľ nevypadnem, tak sa zbláznim ...dobrovoľne som odišla
@jimmycrow myslela som, že keď pôjdem študovať to čo ma baví, čiže angličtinu, že to bude super ...ale bohužiaľ niesme v Belgicku,myslím, že tam majú riešené niektoré školy tak, že študuješ len to čo presne chceš
ani to, ani to, niekedy nemám do čoho kopnúť, kedysi som sa tak nad tým zamýšľal, že by som v nejakej súkromnej škôlke vypomáhal tetám učiteľkám chodiť z detičkami na prechádzky, len tak, dával by som pozor, keckal s nimi, smial, spieval a radoval sa zo života...
samo, že zadarmo, nepotrebujem peniaze...
len neviem ako by to bralo okolie, chlap a škôlkári, veď viete aký je svet zlý...
Nuž, neviem čo je lepšie. Robím obidvojo na plný úväzok ale teším sa na to keď škola skončí... už nech ma otitulujú a všetko bude trošíčka jednoduchšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Tak poviem, že odkedy pracujem sa cítim slobodnejšie. Nemusím sa finančne ani inak spoliehať na rodičov a mám pocit, že som sa v nej/nich naučil oveľa viac ako v škole V škole to bolo tak, že sme sa o niečom učili, ale ťažko sa predstavuje ako niečo funguje, keď to vidíš len na obrázku.
ale nuz okolnosti su okolnosti
aj ked teraz si uzivam pracu, nie je to to, co som chcela robit
ale som spokojna
samo, že zadarmo, nepotrebujem peniaze...
len neviem ako by to bralo okolie, chlap a škôlkári, veď viete aký je svet zlý...