Ahojte V septembri nastupujem na Zilinsku univerzitu a chcela by som sa spytat ci univerzita, alebo jej multiplikacne zariadenia poskytuju moznost prace, brigady, lepsie povedane ci davaju priestor a ponuku studentom privyrobit si pocas studia.. Mate n
Ja chapem, ale casto byva ta agentura prepojena s tou skolou, resp. skola spolupracuje s tou agenturou a tak zabezpecuje vhodnejsia praca, brigada popri studiu Ta agentura moze byt tym multiplikacnym zariadenim - su to zariadenia spolupracujuce so skolou, ovplyvnujuce jej rozvoj napr. .. Ja som chcela vediet ake je to konkretne v Ziline?
@hranolka1 ci je to v ZA prepojene, neviem, ale viem, ze mrte studentov brigaduje popri skole v jedno nemenovanom callcentre v Ziline, mimo pers. agentury
Ahoj, keď som študovala, brigádu som si našla cez túto pracovnú agentúru » proplusco.sk/... .. Rýchla komunikácia, vyplácanie včas, čiže môžem odporučiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme