Vedel by mi niekto poradit ako si privyrobit v robote/popri robote, vo volnom case popri zamestnaní? Kedze môj pracovný cas je premenlivý tak len výkendy alebo len nocné robit nemôzem. Ale ked som v robote, tak mám cas na vlastné veci tak by som to chcel
Možnosti je veľa skús nejaký MLM ak sa v niečom vyznáš tak rozmýšľaj ako vytvoriť niečo nove nejaký systém niečo čo by pomohlo tebe , niekomu inému začni podnikať Učiť sa novým veciam .... Ak chceš mať niečo čo si nikdy nemal začni robiť niečo čo si nikdy nerobil ... Ja sa tým stále riadim ...
ja som trebárs písal bakalárky kadejakým darebákom, čo sa dali na históriu a nevedeli o nej nič, alebo som vyrábal peľochyty, teraz píšem knihu a to je pre mňa asi najlepšie trávenie času, treba robiť to, čo ťa baví, možností je veľa
@passarinho hej na brigadu si tam vies sam urcovat kedy budes robit a kedy nie,aspon to tak pisu ...a davaju mysli bigadnikom 3e v čistom/hod .tak dajak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov