Vysvetlíte mi niekto čo je vlastne náplň slečien, ktoré sa titulujú slovíčkom "hosteska" ?
Mne chodia rôzne správy na facebooku od nejakych tych angentur, že hladame dievča na akciu, serioznost, bavenie na urovni,...a podobne.
Alebo vidím inzeráty typu
Sú to mladé, inteligentné slečny, ktoré dosť často dostávajú ponuky na sex. Na to sú tam. Na sex.
Ja som tam zoznámil s Karolínou Smoklíkovou. A milujem ju.
ja som si myslela že to sú tie baby čo sa promenádujú pred drahými autami alebo propagujú v obchodných domoch nejaké veci
no podla tých inzerátoch niektorých to znie podozrivo
nie sú na sex, väčšinou chodia na nejaké firemné/ obchodné stretnutia aby spríjemňovali pobyt mužov, nalievali im drinky, tancovali s nimi, rozosmievali ich atd. proste oni spríjemňujú spoločnosť mužov a sú ozdobou rôznych akcii
@alex458 nie sú na sex, väčšinou chodia na nejaké firemné/ obchodné stretnutia aby spríjemňovali pobyt mužov, nalievali im drinky, tancovali s nimi, rozosmievali om zdrené ciciny a nechať si ostrikať svoje pekné tváričky za 500€ atd. proste oni spríjemňujú spoločnosť mužov a sú ozdobou rôznych akcii som to trošku opravil
@samtord Nechcem sa o tom bavit, len nam nepovedali do akeho klubu pojdeme robit promo. Ale vydrzala som to 7 hodin ale vcera a dnes som tam uz neprisla.
@scumfuck Raz našiel takú hostesku, ktorá mala taký prerastený poštevák (klitoris), že som myslel, že ju líže dáždovka. A to nepreháňam.
Som to trošku ogrcal.
Potom mi pičovali.
a tak.
imbecilnosť niektorých ľudí nemá hraníc....hostesing sám osebe je na prezentáciu buď produktov alebo spoločnosti, či niekedy výpomoc na akciách...nejde o sex ani nič spojené s tým...to ste si riadne všetci pomýlili ....to že niektoré dievčatá nepochopili podstatu práce a začali robiť skôr eskort ako hostessing neznamená že to robia všetky pekný deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ja som tam zoznámil s Karolínou Smoklíkovou. A milujem ju.
no podla tých inzerátoch niektorých to znie podozrivo
:letim:
Som to trošku ogrcal.
Potom mi pičovali.
a tak.