Zdravím, aké máte skúsenosti s prácou na doma napr:
Jedná sa o distribučnú, reklamnú činnosť, plnenie obálok reklamnými letákmi, kompletizácia pier, rozosielanie poštou, prepisovanie textov, zostavovanie elektronických súčiastok a rôzne iné ponuky prác n
nepocul som ani len o niekom co by sa tym ako tak uzivil, nie este zarobil, ci dokonca zbohatol.
ak by si chcel pracovat doma a nieco si privyrobit, musel by si nieco vyrabat ... pliest, strikovat, hackovat ... plavky a svetre, capice ... vyrabat poctive opasky ci penazenky z koze.
ale aj to by si musel mat stastie aby si sa tym dokazal uzivit, ci zarobit viac.
Nestretol som sa so žiadnou, kde by nebol podvod, ani nikoho takého nepoznám. Často tí čo to ponúkajú, ani nevedia, že ide o podvod, hoci v tom už nejaký čas robia. Pozri si normálnu prácu alebo brigády tu: » www.jobee.sk/praca/...
Ja som to kedysi tiež skúšal, ale zistil som, že to je len akýsi odrb, hneď pýtali peniaze, ani som nevedel za čo
Tak som si povedal, že kašlem na to a začal som podnikať. Už asi 2 roky predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám vybaveného dodávateľa, od ktorého nakupujem za veľkoobchodné ceny a následne to s maržou predám na eBay.
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom alebo ma pokojne kontaktuje napr. na môj e-mail info@predavamenaebay.sk , rád vám poradím.
Ahoj, toto by som moc neriesil, radsej vyplannie dotaznikov, urcite tam zarobis viac a hlavne urcite dostanes peniaze kedze vacsinou ide o firmy ktore su normalne zapisane aj v obchodnom registry. » www.akosizarobitpeniaze.sk/ankety-prieskum...
Zdravím. Ak by ste mali záujem vytvoriť si pasívny alebo aj aktívny príjem, mám pre vás príležitosť. Ide o dynamicky rastúcu legálnu spoločnosť FutureNet, ktorá je tu už viac ako 4 roky a má už viac ako 5 miliónov užívateľov. Za rok 2018 mala výnos 1,3 miliardy dolárov. Registrácia je bezplatná. Príjem si môžte začať budovať aj bez vkladu, ale to je veľmi pomalé. S investíciou môžte začať už od 10 $ čo je ozaj malá čiastka. Spoločnosť má taktiež svoj odmeňovací systém, tak aby to bolo výhodné pre každého. Jednoducho skvelý biznis pre každého. Ak chcete viac informácií, tak píšte na email, rád vám ukážem ako to funguje. - martin.hetflajs24@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ak by si chcel pracovat doma a nieco si privyrobit, musel by si nieco vyrabat ... pliest, strikovat, hackovat ... plavky a svetre, capice ... vyrabat poctive opasky ci penazenky z koze.
ale aj to by si musel mat stastie aby si sa tym dokazal uzivit, ci zarobit viac.
Tak som si povedal, že kašlem na to a začal som podnikať. Už asi 2 roky predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám vybaveného dodávateľa, od ktorého nakupujem za veľkoobchodné ceny a následne to s maržou predám na eBay.
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom alebo ma pokojne kontaktuje napr. na môj e-mail info@predavamenaebay.sk , rád vám poradím.