Je možné vybaviť si nejak externé štúdium na SŠ s tým, že vlastne jediný dôvod je, že chcem pracovať ? Či potrebujem to naozaj nejak pádne podložiť ? Kam sa s tým potom prípadne obrátiť, čo všetko si mám vybaviť a pod.
Dá sa vybaviť individuálne štúdium,ale je podmienkou,že musíš mať napísaných toľko písomiek/toľko skúšaní,koľko je potreba na klasifikáciu(za polrok to tuším bývajú u nás 3) alebo si za polrok spravíš komisionálne skúšky .
Rodič ti napíše žiadosť,ktorá sa odovzdá u riaditeľa a či on bude natoľko benevolentný a povolí ti individuálne,záleží od neho.
Aspoň takto to je u nás na gymnáziu,ako to je na iných školách,to neviem
@lucina223 a netreba tam nejaký extra dôvod uvádzať ? Či na to moc prihliadajú. Lebo napr na našej škole je niekoľko chalanov čo hrajú hokej ako reprezentácia za mesto. A tým to schválili.
@lucina223 tam ide len o to či na ten dôvod veľmi prihliadajú, toho sa trochu bojím. Lebo ja tu prácu nepotrebujem napr kvôli zlej fin situácii v rodine. Ja ju proste len strašne prestrašne chcem robiť
Myslím, že je to len a len na dobre vôli riaditeľa a nikde nie je písané, ktoré dôvody uznať a ktoré nie U nás je tiež jeden ktorý boxuje a má individuálne (čo sa tiež dá považovať ako práca, keďže je to na profesionálnej úrovni) a vlastne všetko ti už napísala @lucina223 , tak to platí aj u nás
Ale áno, jeden chalan mal myslím na škole takto prácu ako dôvod pre individuálne štúdium. A jedna baba vravela, že podľa nej to mal len tak kvôli sebe, že to nepotreboval a zas on sa vyjadroval akoby si na živobytie zarábal sám tak neviem...ale skús sa spýtať triednej, či by to uspelo a potom skús dať žiadosť...len zase závisí od práce...lebo mnoho ľudí brigáduje a má školu normálne...
@horsiq nerhn sa do roboty do dochodku sa narobis tolko ze ti az zle bude z toho ja by som tez najradsej uz robil a bol samostatny ale musim este rok a pol vydrzat :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Rodič ti napíše žiadosť,ktorá sa odovzdá u riaditeľa a či on bude natoľko benevolentný a povolí ti individuálne,záleží od neho.
Aspoň takto to je u nás na gymnáziu,ako to je na iných školách,to neviem
U nás ho má spolužiak, čo tancuje a keďže vyučovanie sa mu krylo s tanečnými triedami,kde učí,tak je na individuálnom.
Z vedľajšej triedy z ročníku má ďalší individuálne lebo boxuje súťažne...
Skús sa ísť spýtať na sekretariát v škole keď tam nebudú nejaké "silno ochotné" tak by ti mohli poradiť ako tú žiadosť napísať
Ale i tak díky moc za pomoc