Prosím potrebujem poradiť.. aký je najlepší program na sťahovanie videa z youtube? a keď už to video stiahnem a potrebujem si z neho vyrezať len určitú časť v akom programe sa to dá? ďakujem
windows movie maker . maš ho v PC . Ak ceš niečo lepsie sony vegas . A na stahovanie videa ma mozila taky plugin ja som stahovla cez realplayer ale da sa aj cez youtube downloader na stahuj.cz
@natalik8p v WMM ostriháš video tak že otvoríš a vložíš to video normálne ako keby si vytvárala nové dáš ho tam načítať a pustíš ho a v pravo pod tou obrazovkou kde ti hraje video je taká divná oná na ktorú klikneš a v tom mieste ti to strihne ptm len tú časť čo tam nechceŠ jednoducho odstrániš
ak je to náhodou zle ospravedlňujem sa nemal som ho otvorený ale u mňa sa to robí približne takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ak je to náhodou zle ospravedlňujem sa nemal som ho otvorený ale u mňa sa to robí približne takto
A potom strihat uz mozes v hocicom napr aj v tom vyssie uvedenom
edit v sony vegas/pinnacle studio/ulead, movie maker neodporucam