Prihováram sa k tým Birdzákom hlavne,ktorí už majú po škole (či už SŠ alebo VŠ).. bola by som zvedavá na to,kolko z vas robi v živote niečo iné než to,čo v skutočnosti vyštudovali. Ci sa to velmi líši od povodneho odboru alebo je to iba istá odchýlka atd.
uvidíme, chcela by som sa držať toho cestovného ruchu, gastronómie, bartenderstva, hotelierstva, ale v poslednej dobe ma to ťahá študovať diplomaciu. uvidíme čo to dá a čo nakoniec naozaj budem robiť.
@bebekex - Treba dobre zvazit, ci to clovek chce robit, alebo si vysokou len predlzuje zlate studentske casy. Myslim si, ze student, ktory pocas vysokej nebrigaduje/nepraxuje/nie je na ziadnej stazi/nepracuje, tak si mega tazko najde pracu. Pisem zo skusenosti desiatok ludi okolo seba a dalsej stovky, ktora o tom verejne hovori, pise
Neviem ci budem robit to co studujem, a je mi to asi jedno, moj odbor ma bavi, myslim ze ide hlavne o to. Vyska ti ma podla mna otvorit obozor, sponzas tam novych ludi, kvazi ta to ma pripravit na vstup do spolocnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale paradoxne, akurát mi včera volalli, že hľadajú nejakých ľudí (z môjho odboru), tak sa akurát chytám niečo repezentatívne spáchať, nech vezmú mňa
ale ak vseobecne, robil som, brigadoval, hadam aj budem robit, ak specializaciu tak to sa uvidi, ale chcem ist do toho samozrejme