Potrebujem poradit,kde a ako sa mam naucit pracovat s triedami, objektami,funkciami...,ktore sa vyuzivaju na pracu so zvukovymi formatmi (mp3,wav,....). Pripadne aj vysvetlit,ako sa niektory format nacita,co sa nacita...
Odporúčam Visual C++ ak sa chceš platformovo zamerať na Windows. Keď sa naučíš na Visual C++ pracovať zo zvukom tak pre prípadné iné platformy to už bude hračka, menia sa tam len niektoré detajli. Dosť aj záleží ako chceš ten formát otvoriť (prehrať, editovať ...). Každopádne C++ samo o sebe nieje robené na prácu zo zvukom a grafikou takže by som zvolil iný jazyk alebo teda aspoň to Visual C++.
@d2s no dobre,kodit a kodit,len ja mam ten problem ze neviem si dat nejake komplexnejsie zadanie,v ktorom by som si vyskusal viacej veci.Do teraz som robil len take programiky na vypocty,vykreslovanie nejakeho znaku z hviezdiciek a pod.Nevie mi niekto poradit,ako zacat? A este nieco,je plepsie robit vo Visual C++,alebo sa kaslat s Dev C++,ked chcem vediet robit s oknami?DIky
@ucholak zalezi, ci robis mutiplatformovo ale. nie
inac, Visual C++ && Dev C++ su rozdielne prekladace, kt. zvladaju to iste, len vis. ++ je prost. od M$ pre win progr. predovsetkym, dev c++, je prekladac gcc pre prostredie win, ale prioritne vyuzivany je na unixovych systemoch (linux, mac, bsd,...) ale aj oni potr. prekladat pod win niekedy, a casto vyuzivaju pokrocile texniky, kt. velmi vo win nesu, skripty, bash, ... takze ten ma aj tie potrebne nastroje, ak este specialne zhanaju mat vsetko co ma *nix os, tak pouziju cygwin (ten ma gcc)
cize zalezi comu chces vediet porocilejsie
ak okna, tak bud c++ (nepracoval, nesom 100 isty) alebo skor vol Java (ta bude/mala a ma vyznam stale)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ci sa chces naucit s triedami,... prax, treba kodit, kodit...
inac, Visual C++ && Dev C++ su rozdielne prekladace, kt. zvladaju to iste, len vis. ++ je prost. od M$ pre win progr. predovsetkym, dev c++, je prekladac gcc pre prostredie win, ale prioritne vyuzivany je na unixovych systemoch (linux, mac, bsd,...) ale aj oni potr. prekladat pod win niekedy, a casto vyuzivaju pokrocile texniky, kt. velmi vo win nesu, skripty, bash, ... takze ten ma aj tie potrebne nastroje, ak este specialne zhanaju mat vsetko co ma *nix os, tak pouziju cygwin (ten ma gcc)
cize zalezi comu chces vediet porocilejsie
ak okna, tak bud c++ (nepracoval, nesom 100 isty) alebo skor vol Java (ta bude/mala a ma vyznam stale)