Ahojte, zaujímalo by ma aké máte skúsenosti alebo informácie o nájdení si práce v Londýne. Po SŠ by som chcela odísť zo Slovenska a nájsť si tam prácu. Ako dlho trvá kým si ju človek nájde ? Prosím, napíšte mi čokoľvek, čo by mi mohlo pomôcť, nielen sa za
bratranec mojej mamky (netuším čo je to mne, asi ujo z druhého kolena ) pracuje v londýne asi 5 rokov už, a celkom si pochvaľuje. robí tam súkromného kondičného trénera, študoval na športovej vš, chcel trénovať basketball, ale nevyšlo mu to, tak robí toto. vraj príjemné prostredie, s nájdením práce nemal moc problém (ale on presne vedel v čom je dobrý a za čím ide), a bývanie má také priemerné, sú viacerí kamaráti na byte, ale má to v centre a zariadenie úplne slušné...
druhý moj kamarát, v londýne študuje, a popri tom pracuje ako upratovač v miestnej nemocnici. síce u nás to je ako "podradná práca", ale on tam zarába veľmi slušné peniaze a je to tam "trochu" na inej úrovni ako u nás.
takže, ísť pracovať sa tam určite dá, ale asi je fajn si popri tom rozmyslieť, či tam chceš už bývať, alebo chceš len niečo dočasné a čo cca by si chcela robiť - či niečo kde by si sa neskor chcela aj vypracovať prípadne na nejakú vyššiu pozíciu, alebo len takú oddychovku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
druhý moj kamarát, v londýne študuje, a popri tom pracuje ako upratovač v miestnej nemocnici. síce u nás to je ako "podradná práca", ale on tam zarába veľmi slušné peniaze a je to tam "trochu" na inej úrovni ako u nás.
takže, ísť pracovať sa tam určite dá, ale asi je fajn si popri tom rozmyslieť, či tam chceš už bývať, alebo chceš len niečo dočasné a čo cca by si chcela robiť - či niečo kde by si sa neskor chcela aj vypracovať prípadne na nejakú vyššiu pozíciu, alebo len takú oddychovku.
» www.tvojlondyn.sk/sluzby/praca-v-...