Ahojte, urcite sa tu najdu taki, ktori maju skusenosti s pracou v MC Zaujimal by ma nejaky feedback od vas, pretoze som pocula vselico o tom Ako velmi je to tam zle?
Chod si to vyskúšat ,lebo ludia velmi radi prehánaju ked majú negatívnu skúsenost niekde. Nadriadený im povie "vynes smeti" a potom ked sa ich opýtaš čo bolo v robote povedia "strašne sú tam arogantní nadriadení a len buzerujú".
Ja som bol v CZ robit vo výrobe a každý ma odhováral,že do výroby nemám íst aké to je hrozné a hento tamto a bola to najlepšia robota akú som robil a išiel by som hocikedy zas.Každému vyhovuje niečo iné,takže bež-skús-uvidíš.
Akurát som to riešil tuto so slečnou nadomnou minule túto vec.
@yourpain 2,5 az 3 eura na hodinu a mozes nieco aj zjest k tomu.. kamaratka hovorila ze takmer denne tam robila 5-6 hodin a nejakych 350 az skoro 400 eur mesacne mala, to kedy tam pracujes si mozes dohodnut. cize dost slusna brigada da sa povedat v mcdonalde je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja som bol v CZ robit vo výrobe a každý ma odhováral,že do výroby nemám íst aké to je hrozné a hento tamto a bola to najlepšia robota akú som robil a išiel by som hocikedy zas.Každému vyhovuje niečo iné,takže bež-skús-uvidíš.
Akurát som to riešil tuto so slečnou nadomnou minule túto vec.
keď som začínala robiť ja (nie v McD), moje zaškolovanie bolo na princípe "čítať vieš, sprostá nie si, no tak rob"...