Zdravím, pred pár dňami mi volal jeden týpeka tvrdil ze pracuje pre next-level a ponukal mi prácu, bol som s nim na jednom stretnuti a hovoril len o tom ako vela sa dá z toho zarobit , ale nechcel moc o tom hovorit ,zistil som iba tolko že ide o finačne
next level je ovb...oni sice o sebe radi tvrdia, ze su odlucena skupina, lebo nesuhlasili s politikou materskej spolocnosti, no kazdy dobre vie, ze proste len potrebovali novy nazov, lebo ovbcka sa uz ludia bali viac nez cert kriza.
@notme Vieš o tom niečo viac ? čo je vlastne náplň ich práce a či je to vlastne fake a snazia sa na to oblbnut čo najviac ludí? Dosť by ma to zaujímalo.
@notme Díky , po tomto článku už chápem o čo ide, mal som z toho uplne rovnake pocity jak sa to tam popisuje ,ten týpek sa mi snazil nahovoriť ako priali studentku a dostala 800€ za prvý mesiac, ale vždy ked som sa ho pýtal že o čo vlastne ide povedal len že budeš mi len asistovať a učiť sa .
@notme no dajú,ak narazíš na kopu ľudí,ktorí ešte nie sú nedôverčiví voči takýmto spoločnostiam ale väčšina pošle takýchto konzultantov do prdele,to by si potreboval magnet na blbých,aby si mal v takejto firme veľké zárobky
@notme
vlastne ak som správne pochopil ide o to že hlavná naplň práce je neustale otravovanie ludi a hlavne priatelov a rodiny a čo najviac ich tam zlákat..
@riddler oni zase nemaju zle produkty, len ta organizacia prace je taka....no na picu.. preto maju zle meno, preto to cele nefunguje.
sice sa za to hanbim viac ako by som sa teoreticky hanbil za pohlavny styk s niekolkymi zvieratami naraz, no aj ja som bol kedysi clenom tejto veselej skupiny. mal som dokonca prveho klienta co nebol z rodiny ani zo znamych (dyk, ze jaky uspech) ktoremu som vybavoval refinancovanie uveru, na ktorom mal usetrit celkom pekne prachy, ktore chcel nasledne pouzit na lepsie poistky. lenze co sa nestalo. po vypisani vsetkych zmluv sa ukazalo, ze uver nakoniec neschvalili, cize si poistky nemohol dovolit, cize to cele padlo. isiel som teda za nadriadenym, ze z toho klienta nic, ze nech tie veci nikde neposiela. ok, samozrejme, vsetko v pohode. az mi o par mesiacov (to som tam uz davno nerobil) vola nasraty klient, ze mu domov dosli 4 nedoplatky za poistky + poplatky za exekucne konanie (dokopy daco vyse 500€). ukazalo sa, ze moj nadriadeny chcel zhrabnut proviziu, a tak vsetky zmluvy poodosielal, pouzatvaral a dufal, ze to cele "nejako" prejde..nastastie to mal formalne na triku on, ja som sa len neformalne zaucal, cize si to nakoniec aj patricne odskakal...nuz ale aj tak...
nechce sa mi čítať všetko čo je tu doteraz napísané no určite ide o dáku sračku pri ktorej budeš chodiť ako paáčik a vnucovať niečo luďom.. a s toho budeš vlastne finančne ohodnotený...
Oni sa presne zamerajú na takýchto neskúsených hlúpučkých, mladých ľudí ako ty a sľubujú im absolútne nereálne zárobky na Slovensku a ešte nevedia normálne definovať, čo vlastne v práci budeš robiť. Zbohatneš ? Nie ! Budeš milionár ? Nie. Ojebú ťa ? Áno. Nabalia sa na tebe ? Áno. Budú do teba hučať motivačné pičoviny (inak sa to nedá napísať) ? Áno ! Nakoniec to nevydržíš a skončíš, svoj oblek hodíš do krbu.
@ceciak ano, videl som už mnoho ľudi z môjho okolia ktorí to celkom rychlo vzdali, neboli na to dostatočne silný aby to utiahli - hlavne im chybala huževnatosť a silná vnútorná motivácia,
@pappkin áno aj takéto metódy sa preberali no moc to nešlo na mňa to až tak neplatí tieto vymývačky ktoré ťa majú motivovať preto som z tej práce aj odišiel
@ceciak akurát že to nie je práca a to je dosť podstatná vec. ty nie si zamestnanec, ty si robíš vlastný biznis. a teraz je jedno či financie alebo krémiky.
je tam veľa klamstiev a poloprávd a napriek tomu tvrdia, že nikto sa do toho nerozumie, preto také informácie rozširujú... du blejt ... skús sa radšej pozrieť po normálnej práci alebo brigáde: » www.jobee.sk/praca/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
najlepsi clanok ever...niet co viac dodat.
vlastne ak som správne pochopil ide o to že hlavná naplň práce je neustale otravovanie ludi a hlavne priatelov a rodiny a čo najviac ich tam zlákat..
sice sa za to hanbim viac ako by som sa teoreticky hanbil za pohlavny styk s niekolkymi zvieratami naraz, no aj ja som bol kedysi clenom tejto veselej skupiny. mal som dokonca prveho klienta co nebol z rodiny ani zo znamych (dyk, ze jaky uspech) ktoremu som vybavoval refinancovanie uveru, na ktorom mal usetrit celkom pekne prachy, ktore chcel nasledne pouzit na lepsie poistky. lenze co sa nestalo. po vypisani vsetkych zmluv sa ukazalo, ze uver nakoniec neschvalili, cize si poistky nemohol dovolit, cize to cele padlo. isiel som teda za nadriadenym, ze z toho klienta nic, ze nech tie veci nikde neposiela. ok, samozrejme, vsetko v pohode. az mi o par mesiacov (to som tam uz davno nerobil) vola nasraty klient, ze mu domov dosli 4 nedoplatky za poistky + poplatky za exekucne konanie (dokopy daco vyse 500€). ukazalo sa, ze moj nadriadeny chcel zhrabnut proviziu, a tak vsetky zmluvy poodosielal, pouzatvaral a dufal, ze to cele "nejako" prejde..nastastie to mal formalne na triku on, ja som sa len neformalne zaucal, cize si to nakoniec aj patricne odskakal...nuz ale aj tak...
nevadí, možno časom, keď dospejú