Čaute, zaujímalo by ma, ak máte nejaké vlastné skúsenosti, koľko sa dá zarobiť v Prahe popri vysokej škole... Či už denné alebo externé štúdium.. Dá sa vôbec pri dennom niečo zarobiť? . Vôbec netuším aké platy sú v Prahe takže ak sa tu nájde niekto kto už
kolko platia za bezne roboty to neviem. Viem, ze viac ako na slovensku. Jedine, co viem, ze osobny trener zacina nekde pri 250-300kc na hodinu ( z toho odratat odvody ). Vydavky na stravu su priblizne rovnake ako na slovensku nieco je tu lacnejsie, nieco drahsie, da sa tu zohnat omnoho viac veci a takisto su v lepsom stave. Napr. maso tu stoji trochu viac, ale s tym ako idu ceny na Slovensku hore ( masa ) tak to uz je takmer narovnako.
Ja napr. pri dennom nezarobim nic, kedze popri medicine si netrufam pracovat. Spoluziacka pracovala a uz nie je na tej skole....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja napr. pri dennom nezarobim nic, kedze popri medicine si netrufam pracovat. Spoluziacka pracovala a uz nie je na tej skole....
aj řadleř tu chuti ?