Ahojte, chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s prácou v lete v Taliansku. Zarábať mi stačí tak aby som tam za ten čas vyžila čo by som tam robila. Myslím skôr nejaký babysitting alebo niečo podobné, nie oberanie jabĺk a prácu na farme. Ak o niečom v
nechcelo by sa mi robiť, taliansko má lepšie prednosti ako drieť za minimálnu mzdu ... radšej si tam spríjemni pobyt cez prázdniny trošku zaujímavejšie
och prečítal si to vôbec @soreljulien ? taliansko milujem, a skôr by som tam chcela zotrvať tak na dlhšie, nie klasická dovolenka.. lenže na to dlhšie zotrvanie, povedzme 2-3 mesiace potrebujem aj nejaký príjem, pokiaľ nemám našetrené dostatočné fondy, čo ako študentka nemám. preto sa pýtam na nejakú prácu ktorá by ten problém vyriešila
@jebazneba ale samozrejme že nepotrebuješ, tak ako nepotrebujem ja a užívam si bez práce a bez starostí celý čas už pár rokov nemyslím si že ty by si bola na tom inak ve´d využi to čo poskutujú rôzne fondy a organizácie veľa ľudí som poznal čo získali peniaze na rôzny projekt a pritom sa len válali na pláži a naučili sa počas svojho pobytu jazyk a rôzne skúsenosti... neznižuj latku nejakým smiešnym opatrovaním detí z ktorého budeš mať akurát tak nervy ke´d sa niečo stane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty